Isplivao razlog petog razvoda Pamele Anderson?

I dalje se priča o razvodu seks-bombe, nakon samo 12 dana braka - petog

  • 4
Pamela Anderson Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Vest da se Pamela Anderson (52) razvodi od filmskog producenta Džona Pitersa (74) nakon 12 dana braka šokirala je mnoge. Seks-bomba nije želela da iznese razlog kraha braka, ali su u javnost procurili navodni razlozi njihovog razvoda.

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Džon joj je rekao: "Volim te, venčajmo se". Ona je rekla: "Dobro". Ali, odmah je videla da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života, s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad - rekao je dobro upućen izvor.

- Pamela je osećala da Džona frustrira to što je ona htela da zadrži svoju finansijsku nezavisnost. Počeo je da se meša u njenu karijeru, odnosno, želeo je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htela - dodao je izvor  za Page Six.

Pamela Anderson Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Inače, seks-bomba se nakon objave da se razvodi oglašavala u nekoliko navrata, a novim, može se reći iskrenim statusom na Tviteru, objasnila je da nije tako divna supruga.

- Htela sam samo jednom da se udam... zar to ne želimo svi? Imam divnu porodicu. Dobra sam majka... samo nisam sjajna supruga - ne možeš sve da imaš. Nisam laka supruga - napisala je nedavno Pamela na društvenoj mreži.

Džon Piter producirao je film "Zvezda je rođena", i verziju iz sedamdsetih sa Barbrom Strejsend i Krisom Kristofersonom, kao i ovu moderniju, sa Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom.

Podsećamo, Pamela je pre braka sa Pitersom bila u vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem (34).

Video: Prvo mlađi 18 godina, a onda stariji 22 godine: Buran ljubavni život Pamele Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Montenegro

    10. februar 2020 | 10:52

    Nije bila nevina?

  • Sasa12

    10. februar 2020 | 09:39

    Neda matori ovlascenje na bankovni karticu ha ha

  • 👻👻👻

    10. februar 2020 | 14:27

    Mene je bilo sram posle razvoda da ikome kazem ,(13god braka) a njima je to ko dobar dan.. 😌 Javite molim kad bude bio sesti brak.. 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA