≫ 

Susret bivših ljubavnika pokrenuo nagađanja o novoj vezi: Bredli i Rene bliski nakon skoro 10 godina

Bredli Kuper i Rene Zelveger su bili u vezi od 2009. do 2011. godine, a sada su se ponovo sreli i delovali su srećnije nego ikad

  • 1
Renee Zellweger, Bradley Cooper Foto: Profimedia

Dobitnica Oskara Rene Zelveger (50) i njena nekadašnja velika ljubav Bredli Kuper (45) su se ponovo sreli na 92. dodeli nagrada u Los Anđelesu i bili su veoma bliski.

Oni su se družili i smeškali dok su stajali blizu jedno drugog, a pozitivnu energiju su osetili svi oko njih. Dodela Oskara je bilo veliko veče za Rene, jer je osvojila zlatni kip za najbolju glavnu ulogu u filmu "Džudi".

Glumica je blistala u beloj haljini sa šljokicama na jedno rame, dok je Bredli obukao crni smoking.

Rene i Bredli su se zaljubili 2009. godine na snimanju horora "Slučaj 39", a raskinuli 2011. godine. U to vreme Bredli nije mogao da sakrije svoje oduševljenje njome.

Oni su započeli vezu nakon što su se oboje razveli od supružnika sa kojima su bili kratko.  Glumac je bio četiri meseca u braku s koleginicom Dženifer Esposito, a isto toliko je i Rene provela s bivšim supružnikom, muzičarem Kenijem Česnijem, pre nego što je upoznala Bredlija. Tokom dve godine veze, Bredli je imao samo reči hvale za svoju koleginicu i tadašnju devojku.

- Volim  da dolazim na posao, volim da glumim s njom. Jednostavno je volim. Ne mogu naučiti dovoljno od nje - ispričao je Kuper pre skoro deset godina.

Rene u januaru 2011. nije otišla na dodelu Zlatnog globusa jer je tešila Bredlija kome je u tom trenutku preminuo otac. Iste godine su raskinuli, a prema pisanju stranih medija, razlog je bila Kuperova posvećenost karijeri. Zelveger ga je pratila ga na snimanjima kako bi ta veza opstala, ali ni to nije pomoglo.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    11. februar 2020 | 21:41

    Meni su sjajni ,i tako su mi sexy ovi parovi slicnih godina a jos dobrodrzeci kao i Dzeni i Bred.mmmmmm....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA