≫ 

Sramota na dodeli Oskara: Akademija skroz zaboravila na Luka Perija, fanovi zgroženi!

Tokom segmenta "In Memoriam", u kojem je pevala Bili Ajliš, Luk je morao da bude spomenut, smatraju fanovi

  • 0

Brojni poštovaoci lika i dela pokojnog Luka Perija razočarani su jer se na 92. dodeli Oskara nigde nije spomenulo njegovo ime, čime bi mu odali počast.

Poruke razočarenja mogu se pročitati od društvenih mreža do komentara na portalima i snimcima sa dodele, jer svi smatraju da je obaveza Akademije bila da Luka spomene u videu kojim svake godine podsećaju na glumce, reditelje i filmske radnike koji su preminuli u prethodnoj godini.

Tokom segmenta "In Memoriam", u kojem je pevala Bili Ajliš, Luk je morao da bude spomenut, smatraju fanovi. Glumac je, inače, glumio i u ostvarenju Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", koji je osvojio dva Oskara.

"Čekaj minut... Da vidim da li razumem ovo... Oskar je imao deo "U sećanje na..." i nekako je Luk Peri isključen, uprkos činjenici što igra u jednom od nominovanih filmova?!",  napisala je Erika Atvajlajt.

Pored Luka Perija nije spomenut ni Kameron Bojs.

Podsetimo, slavni Dilan je preminuo 4. marta 2019. godine, u 53. godini života.

On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što je u svom domu doživeo moždani udar. Preminuo je nekoliko dana kasnije, u bolnici Sent Dzozef u Burbenku. Prema izjavi predstavnika za medije pokojnog glumca, Peri je bio okružen svojom decom, sinom Džekom i ćerkom Sofi, verenicom Vendi Medison Bauer, bivšom ženom Mini Šarp, majkom En Benet, očuhom Stivom Benetom, bratom Tomom Perijem, sestrom Ejmi Koder.

Inače, među velikanima kao što su Kobi brajant, Doris Dej, Piter Fonda, Kirk Daglas, Franko Zafireli, Rip Torn, Teri Džons, Agnes Varde i En Karine našao se i hrvatski filmski producent i dvostruki oskarovac Branko Lustig.

Izvođenje Bili Ajliš:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA