"Platio sam joj račune od 200.000 $, kupio joj garderobu, ostavio verenicu, a onda me je šutnula!"

Filmski producent Džon Piters godinama je čekao bivšu glumicu Pamelu Anderson, a kada su se venčali, zažalio je...

  • 5
Pamela Anderson, Dzon Piters Foto: Profimedia

Zvezda serije "Spasilačka služba" Pamela Anderson (52) i filmski producent Džon Piters (74) se razvode nakon 12 dana braka, a čini se da ih čeka mučna parnica.

Naime, Džon je rekao za američki "Page Six" kako Pamela laže o njihovom odnosu i da je bio stara budala koja je otplatila njene dugove u vrednosti od 200 hiljada dolara i kupio joj novu garderobu.

- Dočekao sam je otvorenih ruku i s ljubavlju, jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam njene račune jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu garderobu - požalio se producent na najpoznatiju Plejboj zečicu.

Objasnio je kako Pamela laže da ju je zaprosio i da je zapravo ona njega pitala preko SMS-a hoće li se oženiti njom.

- Kada me je pitala hoću li se venčati s njom, bilo je to kao da mi se san ostvario, iako sam bio veren drugom ženom i useljavala se u moju kuću - ispričao je Džon.

Kako je priznao - sve je ostavio zbog bivše glumice.

- Imala je račune u vrednosti od skoro 200 hiljada dolara i nije mogla da ih plati, pa sam ja to učinio i ovo je hvala koje sam dobio. Nema budale do stare budale - istakao je filmski producent.

Pamela Anderson, Džon Piters Foto: Instagram/pamelaanderson

Pamelin predstavnik za medije Džonove tvrdnje je nazvao smešnima. Prijatelj bivše glumice ranije je za "Page Six" objasnio kako je njen peti brak propao jer je Džon opsednut slavom i ona to nije mogla da podnese pa se njihov brak raspao.

- Pamela je osećala njegovu frustraciju jer je želela da bude finansijski nezavisna. Počeo je da obavlja pozive za njenu karijeru i hteo je da glumi u filmovima koje on radi, stvari koje ona nije želela - ispričao je.

Zvezda "Spasilačke službe" i filmski producent poznaju se duže od 30 godina, a Džon je rekao da su bili u vezi nekoliko meseci pre venčanja.

Američki mediji izvestili su kako se Pamela i Džon možda neće ni mučiti s razvodom jer njihov brak nije bio legalan s obzirom na to da nisu ispunili potrebna dokumenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA