≫ 

Robi Vilijams dobio 4. dete! Surogat majka na svet donela dečaka, pevač mu dao neobično ime

- Blagosloveni smo jer nam je sin zdrav i siguran u našim rukama i sada smo zvanično potpuna porodica - napisala je u objavi Robijeva supruga

  • 1
Robi Vilijams Robi i Ajda, Foto. Tanjug/AP

Robi Vilijams (46) i njegova supruga Ajda Fild (40) dobili su četvrto dete, sina kojem su dali ime Bo Benedikt Entoven.

Bebu je na svet donela surogat majka, koja je rodila i njihovu najmlađu ćerku Koko (2).

- Bo Benedikt Entoven Vilijams je, kao i Koko, biološki naš, ali ga je rodila ista neverovatna surogat mama -počela je ponosna Ajda.

- Blagosloveni smo jer nam je sin zdrav i siguran u našim rukama i sada smo zvanično potpuna porodica - napisala je u objavi na Instagramu.

Inače, par nije javno govorio o tome da čekaju 4. dete, pa je ovo zaista došlo kao iznenađenje za sve koji ih prate i vole. Pored novorođenog sina i ćerke Koko, par ima ćerku Tedi (7) i sina Čarlsa (5).

Evo i Ajdine nežne objave:

Podsetimo, Robi je iskreno pričao o borbi sa anksioznošću, agorafobijom i teškoj odluci da prestane da puši. Tri godine bio je zarobljen u kući. Zarobljenijk sopstvenog uma. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Od 2006. godine pa do 2009. godine nije izlazio među svet.

U tom periodu u njegov život ulazi Ajda Fild, njegova buduća žena, koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati nama, obožavaocima njegove muzike.

- Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac - priznao je jednom prilikom Robi.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

Kasnije je saznao da je kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju.

"Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio," priznao je jednom prilikom.

Robi Vilijams Robi Vilijams, Foto: Instagram/robbiewilliams

Robi je tada rekao da su se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema. Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.

Izgleda da je za Robija Vilijamsa, Ajda bila spas. Kada se ona pojavila, uspeo je da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti. Međutim, moramo se zapitati kolika je ljubav Ajde Fild, jer je uspela da preživi sve to i Robija ponovo izvuče na pravi put.

"Ja sam tata, a tata mora da ide na posao, da se postara da sve ide svojim tokom. Onda se tata vraća kući. Svi mi imamo svoje obaveze i izgleda da ja svoje ispunjavam adekvatno," ispričao je Robi Vilijams za Heart FM.

Robi Vilijams tokom nastupa na beogradskom koncertu na Ušću Robi Vilijams, Foto: Milena Đorđević

Ali javnosti smeta još jedna priča iz njegovog života. Naime, Robi je toliko blizak sa svojom taštom da ona po nekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

Robi nikad nije krio koliko voli svoju taštu, a ovih dana se cela porodica teško nosi sa vestima da Ajdina majka ima Parkinsonovu bolest.

Video: Planiramo još dece: Seka Aleksić sa sinom izašla iz porodilišta gde ih je sačekalo iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA