Gvinet Paltrou za Dan zaljubljenih poklonila Hajdi Klum sveću sa mirisom svoje vagine

Paltrou je početkom godine u prodaju lansirala sveću sa mirisom svoje vagine

  • 12
Heidi Hajdi Klum, Gwyneth Paltrow, Gvinet Paltru, Paltrou Foto: Tanjug/AP

Supermodel i modna ikona devedesetih Hajdi Klum (46) pohvalila se poklonom koji je za Dan zaljubljenih dobila od glumice Gvinet Paltrou (47).

Hajdi je poklonom za dan ljubavi šokirala i zgrozila svoje pratioce na Instagramu, dok su neki ipak bili oduševljeni znakom pažnje. Gvinet je manekenki poklonila sveću sa mirisom svoje vagine.

Hajdi je objavila fotografiju iz kreveta na kojoj se vidi bočna strana golog tela njenog muža muzičara Toma Kaulica, dok u ruci drži sveće na kojima piše: "Ovo miriše kao moja vagina".

- Srećan Dan zaljubljenih! Hvala Gvinet na savršenom poklonu za Dan zaljubljenih - napisala je manekenka i dodala emotikone crvenoh srculenaca.

Paltrou je početkom godine šokirala svet kada je u prodaju lansirala sveću koja nosi naziv "This Smells Like My Vagina" (Ovo miriše kao moja vagina).

Tako da će svako, ko bude želeo da oseti miris polnog organa holivudske glumice, to i moći za 8.000 dinara koliko košta mirisna sveća koja može da se poruči putem njenog portala "Goop".

- Mešavina geranijuma, citrusnog bergaomta i kedra u kombinaciji sa ružom upuće na fantaziju, zavodljivost i sofisticiranu toplinu - navodi se u opisu mirisa.

Nakon Gvinet, američka pevačica Erika Badu (48) priprema toaletne vode, a u ponudi će imati i parfem koji će, kako je rekla, imati miris njene vagine.

Video: Udala se Gvinet Paltrou, ali ne živi sa svojim dragim

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA