≫ 

Džastin Timberlejk prvi put o traumi sa bine: Letele su flaše sa urinom ka meni

Pevač je davnih godina doživeo neprijatnost koje se i danas nerado seća

  • 0
Džastin Timberlejk

Džastin Timberlejk; Printskrin: Youtube/The Graham Norton Show

Jedan od ženama omiljenih pevača koji već godinama ne silazi sa liste najpopularnijih izvođača, Džastin Timberlejk (39), ispričao je kako u prošlosti i nije baš uvek prolazio slavno.

Nekih traumatičnih iskustava i danas se nerado seća, a veliku tajnu podelio je sa fanovima posle toliko godina. Radi se o periodu sa početka njegove karijere, kada je doživeo veliku neprijatnost.

Džastin je ispričao kako su, nedugo pre nego što je započeo solo karijeru, na njega letele flaše urina. U pitanju je bio njegov nastup na koncertu sa legendarnim "Roling Stonsima" u Torontu, 2003. godine.

- Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: "Mislim da ovo neće proći dobro". Tako je i bilo. Nisu uvek bili dobri trenuci za mene - istakao je u emisiji kod čuvenog voditelja Grejema Nortona.

Iako je bilo očekivano da će prekinuti nastup, to nije učinio, već je odlučio da ostane na bini i suoči se sa flašama urina. Tokom prve pesme je igrao, pa su ga flaše "promašile", ali dok je sedeo za klavirom tokom druge pesme, jedna flaša mu je poletela u glavu.

- Posle toga su prestali da bacaju. Ili im je nestalo živaca jer sam ostao na bini, ili im je nestalo urina - našalio se Timberlejk, koji je na početku svoje karijere bio frontmen jedne od najpopularnijih dečačkih bendova 'N Sync.

Justin Timberlake

Džastin Timberlejk/Foto: Tanjug/AP

Njegov prvi solo album objavljen je 2002. godine i prodat širom sveta u više od sedam miliona primeraka.

Video: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA