"Tako mi je žao..." Pronađeno potresno pismo koje je voditeljka koja se obesila ostavila porodici

Voditeljka Kerolajn Flek se obesila, a sada je objavljena njena poslednja poruka koju je napisala, kao i način na koji je izvršila samoubistvo

  • 0
Caroline Flack Foto: Profimedia/Zuma Press

Porodica Kerolajn Flek, (40) voditeljke koja je izvršila samoubistvo u subotu popodne, je objavila njenu poslednju poruku koju im je poslala nekoliko dana pre smrti, a koju nije smela da pusti u javnost.

Neobjavljena poruka Kerolajn Flek napisana je nekoliko dana pre smrti i sada je objavljena od strane njene porodice. U poruci je nekadašnja voditeljka "Love Islanda" poručila da je incident koji se dogodio s njenim dečkom Luisom Bartonom (27) bio nesrećni slučaj i da joj se ceo svet i budućnost srušila.

40-godišnja voditeljka je oduzela sebi život u subotu u svom domu u Londonu, nakon što je njena prijateljica otišla do prodavnice da joj kupi nešto. Ovu poruku je objavila njena majka u lokalnim novinama.

Majka kaže da je njena ćerka savetovana da ne objavljuje ovu poruku na društvenim mrežama, ali je njena porodica sada odlučila da je objavi.

- U samo 24 časa moj ceo svet i budućnost su se srušili, a zidovi koje sam toliko drugo gradila oko sebe više ne postoje. Odjednom sam na drugačijem putu i svi gledaju kako propadam. Oduvek sam preuzimala odgovornost za to što se dogodilo te noći,  ali istina je da je to bila nesreća - započela je Kerolajn.

Flek je dodala da je već dugo vremena patila od neke vrste emotivnog sloma.

- Ja NISAM nasilnik u porodici. Svađali smo se i onda se dogodio nesrećni slučaj. Nesrećni slučaj - naglasila je voditeljka.

Flek je rekla da su fotografije s lica mesta na kojima je njena krv prodate medijima, ali da ne zna ko je uslikao te fotografije.

- To je bilo nešto veoma tužno i veoma lično - dodala je.

- Razlog zbog kog danas govorim je taj što moja porodica više ne može da izdrži. Izgubila sam svoj posao, svoj dom i mogućnost da govorim - napisala je.

Caroline Flack Kerolajn Flek; Foto: Famous / Zuma Press / Profimedia

- Istina mi je oteta i korišćena za zabavu mase. Ne mogu da provodim svaki dan krijući se bez prava da kažem bilo šta ili da razgovaram sa bilo kim. Za mnoge ljude je hapšenje zbog fizičkog napada otrežnjenje i duhovno buđenje, ali za mene je to postala normalno stanje. Pritiskala sam dugme za odlaganje emocija kada su mi se događale mnoge stresne situacije u životu - dodala je Kerolajn.

- Prihvatala sam otrovna mišljenja o sebi već više od 10 godina, a ipak sam sebi rekla da je sve to deo mog posla. Bez prigovora. Problem s potiskivanjem problema ispod tepiha je što su oni još uvek tu i jednog dana će neko podići taj tepih i sve što ćeš osećati je sramota - napisala je.

- Tako mi je žao zbog svega što su moja porodica i prijatelji morali da prođu zbog mene. Ne razmišljam o tome kako ću vratiti karijeru. Razmišljam o tome kako ću vratiti svoj život i porodicu. Ne mogu ništa više od toga da kažem - završila je Kerolajn.

U istveštaju policije se navodi način na koji je Kerolajn izvršila samoubistvo i on je danas otkriven javnosti.

- Gospođa Flek je pronađena obešena, a njeno telo je identifikovala njena sestra bliznakinja Džodi Flek - piše u izveštaju.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA