≫ 

Najpoznatija Albanka prošetala u providnom kompletu koji bi se malo ko usudio da obuče

Pevačica Dua Lipa je svojom odevnom kombinacijom oduševila fanove

  • 11
Dua Lipa Dua Lipa; Foto: Profimedia

Pevačica albanskog porekla Dua Lipa (24) ovih dana boravi u Njujorku, gde snima novi spot, a vreme provedeno u SAD-u iskoristiće i za druženje s dečkom, 20-godišnjim modelom Anvarom Hadidom, bratom slavnih manekenki Điđi (24) i Bele (23).

Bez obzira na brojne obveze, ona ne propušta redovne treninge kako bi ostala u odličnoj formi na kojoj joj mnoge žene s punim pravom zavide.

Tako je Dua u sredu u Njujorku snimljena dok se s prijateljicama vraćala s joge, a njen autfit ni ovaj put nije prošao nezapaženo - pevačica je za vežbanje obukla prozirne helanke i top, a od hladnoće se zaštitila debelom pernatom jaknom.

- Svojevremeno sam igrala košarku, a u osnovnoj školi sam se bavila sam gimnastikom... Tek sam nedavno počela da vežbam u teretani, pre me sve te sprave nisu nimalo privlačile - izjavila je Dua Lipa.

- Ja sam jedna od onih koja se početkom svake nove godine učlani u teretanu, a onda se tamo pojavi dva puta u prve nedelje janura i nestane... Ali sad uživam u vežbanju s trenerom. Prilično sam beskorisna kad sam sama, pa volim da se okružim motivisanim ljudima koji će raditi sa mnom - rekla je popularna pevačica.

Inače, u poslednje vreme ovu pevačicu izvesan broj fanova često kritikuje, jer non stop potencira nacionalizam u svojim objavama o Kosovu.

Dua Lipa je na svom Instagram profilu, fotografijom zastave, čestitala 12. godišnjicu tzv. nezavisnosti samoproglašene republike Kosovo. 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Pevačica je dve fotografije zastave objavila na Instagram nalogu uz poruku: "12. godina nezavisnosti. Jedna nacija, jedna zastava".

Video: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    21. februar 2020 | 21:29

    Da li je moguce???Pridavati znacaj ovoj personi!?!Zasto???

  • Meksa

    21. februar 2020 | 21:10

    Meni ona super , stvarno zvezda. Ma imaju lobi i njihove pevačice su zvezde za razliku od naših starleta.

  • Neske

    21. februar 2020 | 20:59

    Prvi put je vidim🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA