Svi mogu da imaju guzu kao Kim: Napravljen steznik po modelu Kardašijankine zadnjice

Nakon lansiranja steznika svako će moći da ima ogromnu zadnjicu kao Kardašijanka

  • 2

Skandinavski konceptualni umetnici i dizajneri napravili su steznik po zadnjici rijaliti zvezde Kim Kardašijan (39) koji je težak čak 2 kilograma.

Kim je prošle godine lansirala svoj steznik za mršavljenje, koji je inspirisao umetnike da po najpoznatijoj rijaliti zvezdi na svetu naprave model zadnjice.

Kardašijanka je svoj "izum" od tankog, visokotehnološkog lateksa, po ceni od 60 evra rasprodala u rekordnom roku, a sa njim se navodno skida čak 7 kilograma za samo dva dana.

Konceptualni umetnici i dizajneri planiraju promociju svog steznika na nedelji mode u Njujorku. Steznik je težak oko 2 kilograma, dok je obim "Kardašijankine zadnjice" 100 centimetara.

Još uvek se ne zna cena steznika, a Kim se nije oglašavala o izumu koji je napravljen prema njenoj zadnjici.

- Ne želim samo da izgledate mršavije, nego da i zaista usput mršavite - objasnila je Kim nakon lansiranja svog steznika.

Kim Kardasijan, Jermenija Kim Kardašijan, Foto: Profimedia/Sputnik

Podsećamo, Kim i njen suprug reper Kanje Vest (42) nedavno su završili renovirenje vile na Hiden Hilsu, a luksuzna nekretnina procenjuje se na neverovatnih 60 miliona dolara.

Popularni par je u svoj futuristički dom pustio novinare američkog magazina "Architectural Digest". Između ostalog govorili su o svoja dva bazena u koja su uložili 50.000 dolara, dok se u njima Kim nijednom nije okupala.

Kim Kardašijan, Kanje Vest, Kim Kardashian Kim Kardašijan i Kanje Vest, Printskrin: Youtube/Architectural Digest

- Kad si se poslednji put okupala u našem bazenu? - pitao je Kanje suprugu, na šta se Kim nasmejala i priznala da nije nijednom. "Iako mi se bazen, ustvari, vrlo dopada", pojasnila je Kim, a gledaoci su revoltirano zaključili da se radi o klasičnim "problemima" bogataša.

Video: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA