Najveća dobrica Holivuda ne odvaja se od nove devojke, a tek da vidite kako se slažu u oblačenju

Holivudski zavodnik trenutno radi na snimanju "Matriksa 4"

  • 11
Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Kijanu i Aleksandra/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumac Kijanu Rivs (55) trenutno je angažovan na snimanju novog nastavka filma "Matriks" (Matrix), tačnije četvrtog dela, a od devojke Aleksandre Grant (47) se izgleda na odvaja.

Čak i tada, holivudski zavodnik je u društvu svoje druge polovine, a koliko su zaljubljeni svedoče njihovi izrazi lica i, reklo bi se, držanje za ruke.

Njih dvoje uhvaćeni su na snimanju u San Francisku, u ležernim varijantama - i to usklađenim, a ako uzmemo u obzir da je Kijanu nedavno na snimanju fotografisan u bade mantilu i kućnim papučama, ovo i nije neko iznenađenje.

Kako god, glumac šta god da uradi i u čemu god da se pojavi, ostaće možda i najveći holivudski miljenik, zbog svog načina života u kojem ni jednog momenta ne ističe svoju popularnost i "ne živi život zvezde", kao i zbog svoje neposrednosti i svojih stavova.

Podsetimo, Kijanu se nedavno na dodeli Oskara pojavio sa majkom, dizajnerkom Patrišom Tejlor, sa kojom je pozirao na crvenom tepihu.

Nije bio nominovan na ovoj prestižnoj svečanosti, ali je imao važan zadatak da zajedno sa Dajen Kiton dodeli nagradu za najbolji originalni scenario.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Kijanu sa devojkom Aleksandrom na snimanju Matriksa/ Foto: Profimedia/Backgrid USA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    25. februar 2020 | 15:15

    Obožavam ovog normalnog čoveka!!!

  • Istina

    25. februar 2020 | 19:47

    Tužno je videti ovu dečurliju kako pišu gluposti a nemaju pojma šta znači stvarno voleti nekog, voleti srcem gde fizički izgled ne igra primarnu ulogu

  • Iva

    25. februar 2020 | 15:09

    Ova zena izgleda kao da ima 60 i kusur 😱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA