≫ 

Kakva transformacija zvezde X Faktora za 60 dana! Od bucka do plavušana sa trbušnjacima

Oli Mers je za dva meseca dosta smršao i pokazao isklesane trbušnjake

  • 5
Olly Murs Oli Murs nekad (levo) i sad (desno), Foto: Instagram/ollymurs

Pevač i bivši učesnik "X faktora" Oli Murs (35) je odlučio da će u 2020. krenuti s velikim promenama, a sada ne može da bude srećniji zbog rezultata.

Naporno je vežbao i pazio na ishranu pa se isklesanom linijom pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Nije loše za jednog 35-godišnjaka! Leva fotografija je uslikana drugog januara. Mislio sam "Je*ote, ogroman sam"- započeo je.

- Kilogrami su mi bili baš problem, bio sam čangrizav, bez energije, loše sam spavao, a sad kad sam napravio neke promene mi je super - našalio se.

Na levoj slici Oli ima veći stomak dok mu se na desnoj slici vide trbušnjaci i mišići na rukama i nogama. Član žirija britanskog "The Voicea" vratio se u Englesku s odmora na Baliju gde je bio s devojkom Amelijom Tank.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olly Murs (@ollymurs) on

Otkako je 2009. godine bio drugi u šestoj sezoni showa "X Factor" i postao slavan, njegova težina stalno varira. Prošle godine nije mogao da vežba zato što je operisao koleno pa je to isticao kao razlog zašto je dobio nekoliko kilograma.

Zato se početkom ove godine vratio vežbanju i ne odustaje dok ne dođe do željenog cilja. S pratiocima na društvenim mrežama neretko deli fotografije s treninga, a tako podstiče i druge da paze na svoje zdravlje.

- Baš zbog tebe sam se i ja vratio vežbanju. Znao sam da objavljuješ realne fotografije. A već ako si ti uspeo, zašto ne bih mogao i ja - napisao mu je obožavalac.

Video: Ova Srpkinja bi otopila i sneg u Sjenici

(I.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA