≫ 

Procurile zastrašujuće poruke koje je Džoni poslao prijatelju: "Zapaliću je, a onda i silovati"

Procurile su poruke koje je 2013. godine Džoni Dep slao svom prijatelju u kojima govori šta će sve raditi tadašnjoj partnerki Amber Herd

  • 3
Džoni Dep i Amber Herd

Džoni Dep i Amber Herd/Foto: Printskrin/youtube/ On Demand News

Američka glumica Amber Herd (33) se razvela od Džonija Depa (56) nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016. i odmah dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa zbog navodnog porodičnog nasilja.

Drama između glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge i glumice Amber Heard ne prestaje. Dep je Amber tužio zbog kaljanja ugleda i časti i od nje traži odštetu od 50 miliona dolara zbog članka koji je glumica napisala za "The Washington Post" 2018. godine.

Amber je ambasadorka za ženska prava u Američkom savezu za građansku slobodu, pa je svoj ugled iskoristila i napisala članak u kom piše da ju je Dep zlostavljao u braku.

S obzirom na to da se par povlači po sudovima poslednje četiri godine, ni ne čudi što su otkriveni prljavi detalji para koji je u braku bio od 2015. do 2017. godine.

Tako su isplivale i poruke koje je novinarka portala "PageSix", Emili Smit, objavila, a koje su šokirale javnost. Poruke koje je Dep slao svom prijatelju i glumcu Polu Betaniju (48), pročitane su na preliminarnom saslušanju na sudu u saveznoj državi Virdžiniji.

- Idemo da spalimo Amber! Idemo da je udavimo pre nego je zapalimo!!! Posle ću je poj*bati da se uverim da je mrtva - piše u poruci koju je Dep poslao još 2013. godine.

Pročitan je i drugi niz poruka iz maja 2014., u kojima piše kako je Dep Amber udarao i bacao čizmu na nju pre nego što se onesvestio od opijata pod kojima je bio.

Johnny Depp

Amber Herd i Džoni Dep; Foto: Profimedia

- Popio sam pola boce viskija, hiljadu Red Bulova i votki, pilula, dve boce šampanjca u avionu - piše Dep Betaniju.

Ipak, Depovi advokati tvrde da je Herd sve izmislila.

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapisla

    29. februar 2020 | 02:38

    Jak mu je prijatelj taj Pol !? Prodana duša i ljigavac.

  • 11

    29. februar 2020 | 08:45

    Iskreno verujem njemu. Vidim ovoj po faci da je na sve spremna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA