≫ 

"Potamnela je kožu, pozirala na naslovnoj i pljuvala po meni!" Pobesneo verenik Arijane Grande

Iako je na početku rekao da neće komentarisati njihov odnos, Pit Dejvidson je promenio mišljenje i progovorio o odnosu između njega i Arijane Grande

  • 0
Pete Davison, Ariana Grande Pit Dejvidson i Arijana Grande; Foto: Guliver/Nicholas Hunt/Getty Images for MTV

Američki komičar Pit Dejvidson (26) je svetsku slavu stekao nakon veridbe s pevačicom Arijanom Grande (26). Ipak, ljubav nije potrajala, a nakon raskida međusobno se "prepucavaju" preko društvenih mreža i medija.

Iako je na početku rekao da neće komentarisati njihov odnos, Pit je promenio mišljenje. Najavio je da će se na "Netflixu" prikazivati njegov komičarski nastup pod nazivom "Alive From New York" i da će bez griže savesti pričati o popularnoj pevačici.

Sve je počelo nakon što je Arijana krajem prošle godine radila intervju za "Vogue" i popljuvala komičara. Otkrila je kako joj je služio samo za skretanje negativnih misli i kako je njihova veza bila neozbiljna, ali zabavna.

- Možete li zamisliti da ja tako nešto kažem? Pa moja karijera bi odmah bila završena. Da sam potamneo kožu, "uskočio" na naslovnicu "Voguea" i pljuvao bivšu. Možete li zamisliti da sam samo rekao: "Bilo mi je dosadno pa sam je je*ao?" - rekao je Pit.

Kasnije je otkrio i da se brine da bi njegove izjave mogle uznemiriti brojne Arijanine obožavatelje.

Arijana Grande Arijana Grande; Foto: Tanjug/AP

- Moj najveći strah je da će me devetogodišnjak pogoditi hicem u zadnji deo glave, a poslednje što ću čuti je "hešteg otkazan" - rekao je Dejvidson i našalio se na račun fanova Arijane Grande koji su uglavnom veoma mladi.

Video: E to je loš raskid: Arijana Grande htela da pomogne bivšem, on joj zabranio da mu priđe

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA