≫ 

"Koliko ona ima godina, 15?" Kejdž uslikan sa novom devojkom i kitom u rukama, komentari ne prestaju

Nikolas i njegova devojka Riko "uhvaćeni" su na aerodoromu u Njujorku

  • 8
Nikolas Kejdž Nikolas Kejdž, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Popularni glumac Nikolas Kejdž (56) i njegova devojka Riko Šibata uslikani su na aerodromu u Njujorku kako se drže za ruke, dok je jedan detalj oduševio fanove holivudske zvezde.

Nikolas je bio u sivom odelu, preko lica je imao ogromne naočare za sunce i šešir. Riko je bila u opuštenijem izdanju, crnoj košulji i pantalonama, kao i jakni sa detaljima od belog krzna.

Glumac je u ruci imao plišanu igračku - belog kita, koji je oduševio njegove fanove, jer predstavljaju da bi to mogao biti poklon za njegovu izabranicu.

Dok pojedini pozitivno komentarišu Kejdžovu devojku, mnogima se ne dopada njegov izbor, te smatraju da holivudski zavodnik "može mnogo bolje".

"Više izgledaju kao tata i ćerka", "Očigledno voli male igračke", "Je li taj kit njegova uslužna životinja?", "Ona je nikakva lepotica!", "Ona sigurno misli da su svi njeni rođendani odjednom došli", "Kako ovaj ludi alkoholičar nema svoj rijaliti šou", "Ona izgleda kao da ima 15 godina", "Ove mlade devojke nalazi na  Tajlandu?", neki su od komentara na Dejli Mejlu.

Nikolas Kejdž Riko Šibata i Nikolas Kejdž, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Nikolas je pre nekoliko dana odveo Riko u razgledanje njegove grobnice u obliku piramide koju je kupio 2010. godine.

Zaustavio se auto s privatnim vozačem i ušli su zajedno na groblje. Bili su unutra 15 minuta i izašli. Nikolas je mahnuo svima - ispričao je građanin koji je video ovaj par.

Inače, glumac se u matu 2019. oženio šminkerkom Erikom Koike (37) u Las Vegasu, a zatražio je razvod braka nakon samo četiri dana. Supružnici su se razveli dva meseca kasnije.

Zaista ne želim da razgovaram o tome. Bio sam jako uzrujan zbog toga i zbog načina na koji su se stvari dogodile - rekao je Kejdž.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe sa kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. godine i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i sa kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).

Nikolas Kejdž Piramida Grobnica Nikolasa Kedža, Foto: Wikipedia/Geraldshields11

Poznato je da je Kejdž opsednut prema kupovini bizarnih i ekstravagantnih stvari.

Veliki deo novca potrošio je na kupovinu kuća širom sveta. Glumac je u jednom trenutku posedovao čak 15 kuća, uključujući dvorce u Nemačkoj i Engleskoj, ali zbog te kupovine je sada dužan poreskoj 6,3 miliona dolara. Kejdž je kupio i pusta ostrva na Bahamima, a veliki je zaljubljenik u automobile, pa je tako u jednom trenutku bio vlasnik čak devet Rols Rojs automobila i Lamborginija vrednog 450 hiljada dolara.

Ono što je još bizarnije, glumac je kupio hobotnicu vrednu 150 hiljada dolara za koju je tvrdio da mu je pomogla u glumi, lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina vrednu 276 miliona dolara, grobnicu visoku 2,75 metara u obliku piramide u kojoj želi da bude pokopan, a tu je i kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Nikolas Kejdž jahta Jahta Nikolasa Kejdža, Foto: Profimedia

Ne zaboravimo na jahte, motore i privatni avion koji poseduje.

Filmski hitovi kao što su ''Nacionalno blago'' i ''Ghost Rider'' pomogli su mu da zaradi 150 miliona dolara, ali zbog njegove ekscentričnosti ta cifra sada iznosi ''samo'' 25 miliona dolara.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    1. mart 2020 | 12:19

    Sam zaradio, sam troši. Uživa čivek. I neka. Bolje tako nego da šteka pare i na kraju to ode kao vetrom odneseno. Bravo za Nikolasa! Živi čoveče, život je jedan.

  • Mihaolo

    1. mart 2020 | 12:40

    Istočnjakinja, one sa 50 godina izgledaju ovako.

  • Dusan

    1. mart 2020 | 11:54

    Gospodin covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA