Nakon tragedije, oglasila se ruska blogerka: Ćerka me stalno pita gde joj je tata

Tragedija se desila u petak kasno uveče

  • 1
Ekaterina Didenko Printskrin: Instagram/didenko.katerina

Uticajna ruska blogerka Ekaterina Didenko oglasila se nakon nesrećne rođendanske žurke u kojoj je tragično nastrado njen suprug Valentin Didenko (32).

Valentin je umro od trovanja, zajedno sa još dve osobe dok ih je sedmoro povređeno, a sada je Ekaterina objavila na Instagramuda njihova ćerkica Nastja stalno plače i ispituje: "Gde je tata?", prenosi "Sun".

Ekatarina i njen pokojni muž iz braka imaju ćerkicu Nastju, koja je u agoniji nakon što je njen otac umro od trovanja u bizarnoj nesreći.

- Više nije s nama. Nisam plakala juče. Danas sam prosto eksplodirala. Mislila sam da to nije istina, da je noćna mora. Nastja se probudila jutros i pitala gde je tata. Ne znam šta da joj kažem. Pita me zašto plačem - navela je ona u videu.

Među poginulima, osim Ekaterininog muža su i Natalija Monakova i Juri Alferov, oboje po 25 godina, a još njih sedmoro sa povredama hitno je prebačeno u bolnicu. 

Podsećamo, nesrećni ljudi poginuli su kad je u bazen bačeno 25 kilograma suvog leda, kako bi se stvorio "dramatičan vizuelni efekat" namenjen impresioniranju gostiju na zabavi u moskovskom kompleksu bazena i sauna.

Čim je došao u kontakt sa vodom suvi led je ispario stvarajući gusti dim ugljen-dioksida i pretvorio bazen u gasnu komoru, tako da "zaštitna oprema" koju su gosti nosili pokazala se potpuno beskorisnom, jer nije sadržala masku za disanje ni ronilačko odelo.

Snimak fatlane žurke pojavio se na internetu u subotu. Na njemu se vidi kako slavljenici nose improvizovana zaštitna odela i naočare dok stoje okupljeni pored bazena.

Video: Jezivi snimak smrti muža ruske bogatašice na žurki: Ubacila je suvi led u bazen, počeo je da umire

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA