Misterija velikih grudi Kajli Džener: Obožavatelji tvrde da je ugradila silikone, ona se ne oglašava

Fanovi Kajli Džener su primetili da su joj u poslednje vreme grudi znatno veće, iako ona negira bilo koju plastičnu operaciju

  • 2
Kajli Džener

Foto: Instagram/kyliejenner

Rijaliti zvezda Kajli Džener (22) je postavila na Instagramu nekoliko golišavih fotografija u bikiniju, a njeni fanovi su odmah primetili jednu razliku.

Uočili su da joj grudi izgledaju znatno veće nego na prethodnim fotografijama i da ih konstantno stavlja u prvi plan.

Najmlađa milijarderka ikada je zbunila svoje obožavaoce nakon što je na Instagramu objavila svoje fotografije u braon bikiniju sa zlatnim lancima, na kojoj joj grudi izgledaju nekoliko brojeva veće.

Privukla je pažnju jer je na toj fotografiji prstom uperila na svoje grudi.

Nakon toga su njeni verni pratioci počeli da upoređuju stare fotografije na kojima ima manje grudi s poslednjim objavljenim i pravili su diptihe kako bi i ostali isto uočili.

Primetili su da su joj grudi mnogo veće, ali ona i dalje ne priznaje da je stavila implante, tako da sve ostaje na nagađanju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

"Izgledaš prelepo, ali ne možeš reći da nisi stavila silikone", "Čudo šta sve plastična hirurgija i šminka mogu napraviti" - neki su od komentara.

Džener je negirala bilo kakve operacije, ali kaže da nosi "push up" grudnjak marke "Victoria's secret" i da koristi lepljive trake koje joj vizuelno podižu grudi.

Priznala je da je stavila filere u usne i lice pre par godina, ali da od tada ništa drugo nije dodavala.

Plastični hirurzi i stručnjaci u ovom poslu smatraju da je imala nekoliko hirurških intervencija, uključujući i operaciju nosa.

Kajli se u grudnjaku fotografisala početkom godine, ali tada njeni pratioci nisu primetili moguću korekciju grudi. Iako su tada mnogi hvalili njenu zavidnu liniju i obline, bilo je i kritika na njen račun.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

- I dalje ne razumem zašto te prati 157 miliona ljudi - pisali su joj pratioci pa se našalili da je konačno objavila "fotografiju kakvu još nisu videli", a spomenuli su i njenu ćerku Stormi Vebster (1) koju ima sa reperom Travisom Skotom (28).

- Šta će tvoje dete misliti o ovakvim fotografijama kad bude poraste? - upitali su je obožavaoci.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA