≫ 

Keti Peri trudna! U spotu pokazala stomačić i oduševila svet

Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera

  • 0
Keti Peri Keti Peri u novom spotu, Printskrin: Youtube/Katy Perry

Keti Peri (35) u drugom je stanju, sa celim svetom je podelila u svom novom spotu za pesmu "Never Worn White" koji je objavila jutros u 6 časova, po našem vremenu.

- Oh, moj Bože! Okej, dešava se. Svi ostanite mirni - jedan je od prvih komentara na vest da Perijeva čeka dete sa Orlandom Blumom.

Keti u spotu prvo nosi belu haljinu ispod koje se ne vidi stomak, potom je sva u cveću, a tek na kraju, u providnoj beloj tkanini, pokazuje stomak i mazi ga.

- Tako mi je drago što se više ne moram skrivati/uvlačiti stomak ili nositi uokolo veliku torbu - napisala je Keti na Tviteru.

Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera Bluma (9).

Podsetimo, Keti i Orlando zajedno su od 2016. godine. O njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. godine, kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu verenika Orlanda. Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, ali komentara od strane pevačice i glumca nije bilo.

Pevačica i glumac vezu su započeli nakon dodele Zlatnih globusa u januaru 2016., ali su raskinuli nakon godinu dana. Pomirili su se u aprilu 2018. godine, a ubrzo su se i verili. Inače, Keti je pre Orlanda bila udata za Rasela Brenda (44), ali se brak raspao posle dve godine.

- Udala sam se kad mi je bilo 25. Sada mi je 34. To je bilo pre skoro deset godina. Mislila sam "jedna osoba celi život" i nisam bila sigurna da je ta ideja dobra za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila - rekla je Keti jednom prilikom, naglasivši da joj je brak ipak ostao u dobrom sećanju.

Pogledajte spot u kojem Keti otkriva da je u drugom stanju:

Video: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je gorela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA