≫ 

Fanovi urnišu Kajli Džener zbog skraćenog prsta: Ona čitala komentare, pa vrhunski ućutkala hejtere!

Rijaliti zvezda je pokušala da objasni zbog čega joj je jedan prst kraći od ostalih

  • 2
Kajli Džener Zbog ove slike ljudi prozivaju Kajli Džener, ali njenoj šmekerskoj reakciji nisu se nadali, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Najmlađa milijarderka na svetu i rijaliti zvezda Kajli Džener (22) na društvenim mrežama često deli provokativne fotografije, fotografije sa putovanja, te svoje odevne kombinacije. Međutim, nije uvek sve savršeno kako se u većini slučajeva čini.

Kajli je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju svojih stopala, a možda to ne bi to bilo toliko neobično da se na fotografiji ne vidi kako joj je srednji prst dosta kraći od ostalih.

Kajli kaže da joj je prst pukao, a njeni pratioci joj se rugaju.

"Izvinjavam se, ali šta je ovo?", " Otići će na plastičnu operaciju svog prsta, a onda će napraviti lak za nokte i zaraditi još jdnu milijardu", ""Žena je imenovala svoje prste", "Toliko je bogata i toliko joj je dosadno da je dala imena svojim prstima", neki su od više stotina komentara na Tviteru.

Kako bi "odbranila" svoja stopala, Kajli je objavila i fotografiju stopala svoje sestre Kendal (24), koja ima jedan prst znatno duži od ostalih.

Ona se našalila da su njeni prsti sada veoma poznati, a zatim im je dala imena.

- Veći prsti su dečaci - napisala je Kajli, a čak i neki hejteri su prokomentarisali da joj je reakcija na prozivke vrhunska.

Kylie Jener, stopala Kajli je prstima dala imena, Foto: Instagram/kyliejenner

Na društvenim mrežama su joj mnogi to zamerili, govoreći da brani sebe dok priča loše o sestri.

Pratioci su nedavno pokrenuli i raspravu o njenim grudima, kada su na poslednjim objavljenim fotografijama uočili da su joj znatno veće nego pre. Međutim, ona i dalje ne priznaje da je stavila implantante, tako da sve ostaje na nagađanju.

"Izgleda prekrasno ali ne može reći da nije stavila implantante", "Čudo šta sve plastična hirurgija i šminka mogu da naprave" - neki su od komentara ispod poslednjih fotografija koje je objavila.

Kajli je negirala bilo kakvu operaciju, a kaže da nosi grudnjak marke "Victoria's secret" i da koristi lepljive trake koje joj podižu grudi. Priznala je samo da je stavila filere u usne i lice.

Međutim, hirurzi smatraju da je imala nekoliko hirurških prepravaka, uključujući i operaciju nosa.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA