≫ 

Ove glumice su bile trudne dok su snimale čuvena ostvarenja, ali to niko nije mogao da provali

Poznate mame morale su da se snađu sa novonastalom situacijom i da nastave da rade svoj posao

  • 0
Gal Gal Gadot – Čudesna žena, Foto: Printskrin/Youtube/Warner Bros. Pictures

Snimanje filma je težak proces i kada glumice treba da glume dok su trudne, to samo predstavlja dodatni izazov.

Ove snažne žene su pravi primeri.

U nekim slučajevima pisci, režiseri, kostimografi, pa i kamermani imaju težak zadatak da sakriju glumičinu trudnoću. Postoje slučajevi u kojima trudnoća predstavlja upravo ono što je priči potrebno.

Bright side izabrao je nekoliko omiljenih ženskih likova za koje smatraju da je retko ko znao da su u svojim ostvarenjima zaista trudne. Da li ste vi znali?

Džilijan Andreson – Dosije X

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by The X-Files (@thexfilestv) on

Mladoj Džilijan Anderson potvrdili su da je dobila ulogu u seriji "Dosije X" i baš tada ona saznaje da je trudna. Šefovi studija su pokušali da nađu zamenu, ali ekskluzivni producent Kris Karter je odbio da ulogu Dejne Skali da nekoj drugoj glumici.

Njen rastući stomak skrivala je velika odeća i dobri uglovi snimanja, a u poslednjim mesecima trudnoće, promenio se zaplet priče. Džilijan je svoju ćerku nazvala Piper Maru(Pajper Maru), po nazivu jedne od epizoda Dosije X-a.

Sintija Nikson – Seks i grad

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Pored Sare Džesike Parker koja je uspešno sakrila svoju trudnoću, njena koleginica iz serije, Sintija Nikson je takođe zatrudnela. Producenti serije odlučili da njen lik u seriji može da zatrudni, pa Sintija nije morala da krije svoj stomak.

Lisa Kudro – Prijatelji

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Adriana Krauss (@adriana_krauss) on

U četvrtoj sezoni popularnog sitkoma, Fibi pristaje da bude surogat svom polubratu i njegovoj ženi, samo zato što je i glumica bila trudna u to vreme. Fibi je nosila trojke, a Lisa je bila trudna sa jednim detetom, pa je morala da nosi jastuk kako bi imitirala ogroman stomak.

Džulija Roberts – Ošenovih 12

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Komično je, što se Džulija u filmu pretvara da je trudna, iako je zaista bila u drugom stanju. Film nije dobro prošao u bioskopima, ali je Džulija rodila zdrave blizance.

Marša Kros – Očajne domaćice

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

Malo nakon što je napunila 45 godina, glumica je saznala da je trudna sa blizancima, pa priča njenog lika iz Očajnih domaćica iznenada menja kurs. Bri Van de Kamp se pretvara da je trudna kako bi izbegla javnu sramotu. Pred kraj njene trudnoće, glumici je bilo toliko loše da su celo snimanje prebacili u njenu kuću, ali je na kraju sve prošlo kako treba.

Alison Hanigan – Kako sam upoznao vašu majku

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) on

U toku snimanja serije „Kako sam upoznao vašu majku“, Alison Hanigan je dva puta bila trudna. Prvi put, njena trudnoća je potpuno sakrivena (odgovarajuća odeća i pravi uglovi snimanja), a drugu trudnoću su scenaristi ubacili u seriju, i tako su Lili i Maršal postali roditelji.

Hali Beri – X men: Poslednje uporište

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Trudnoća u toku snimanja blokbastera je bilo pravo iznenađenje za glumicu Hali Beri, jer  jednostavno nije postojala mogućnost da njen lik Storm zatrudni. Režiser Brajan Singer, uradio je sve što je mogao, kako bi sakrio ovu činjenicu od gledalaca. Halina uloga je znatno umanjena, kostim joj je promenjen i scene tuče su, umesto glumice odradile njene dublerke.

Kejt Blančet – Indijana Džons i Kraljevstvo kristalne lobanje

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kаte Blanchett💎 (@kate__blanchett) on

Kejt Blančet je zaista jedinstvena glumica. Ona je za svoju prvu trudnoću saznala nakon što su joj ponudili ulogu u filmu „Šarlota Grej“. Za drugu trudnoću saznala je u toku snimanja filma“ Vodeni život sa Stivom Zisuom“ i na kraju, na snimanju filma „Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje", u kojem je konačno dobila priliku da igra negativca, saznala je da je trudna po treći put.

Posvećena glumica uspela je da snimi sve scene i nijednom nije upotrebila dublerku.

Penelope Kruz – Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

U četvrtom filmu o kapetanu Džeku Sparou, Penelopa Kruz se pojavila u ranoj trudnoći. Bez obzira na to ��to trudnoća nije bila primetna, kamermani su morali da se fokusiraju na kadrove lica, kako bi sakrili bilo kakve znakove trudnoće. Uprkos činjenici da su likovi morali da provedu dosta vremena u moru, glumica je uspešno prošla kroz opasno prvo tromesečje.

Naomi Vats – Zakletva

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Uprkos činjenici da je Naomi za svoju trudnoću saznala odmah na početku snimanja, kao i sve žene, odlučila je da nikome ne kaže za to, jer je rana trudnoća u pitanju. Jedino je kostimograf primetio da je glumica trudna, jer joj odeća za potrebe snimanja vremenom sve manje odgovarala.

Džudi Foster – Soba panike

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Burdur Municipality Youth Page (@burdurbelediyesi_genclik) on

Džudi Foter nije planirala da glumi u ovom trileru, ali nakon što je Nikol Kidman napustila projekat, ona je preuzela ulogu. U toku snimanja, saznala je da čeka drugo dete. To je nije sprečilo da savršeno odglumi svoju ulogu, koja je, prema njenim rečima, samo učinila jačom. Sve scene u kojima nosi usku majicu snimane su u prvom trimestru trudnoće.

Kira Najtli - Everest

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Needtodreambig (@needtodreambig) on

Njena veza je postala javna potpuno slučajno, kada je Kira postavila fotografiju sa bebi kolicima. Kada je zatrudnela, već je počela da snima film "Everest" u kojem je igrala trudnu ženu jednog planinara. Niko od filmske ekipe nije znao da je ona zaista trudna.

Gal Gadot – Čudesna žena

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Gal je pažljivo skrivala svoju trudnoću od filmske ekipe i sve scene je sama odglumila. Naravno, nekoliko meseci nakon snimanja filma, glumci su pozvani da repriziraju neke scene, ali je njena trudnoća tada postala vidljiva. Gal je morala da nosi poseban kostim sa zelenom tkaninom na stomaku, kako bi ekipa u postprodukciji mogla daskine njen trudnički stomak.

Video: Da li je bebu Kameron Dijaz rodila surogat mama?

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA