≫ 

Megan Markl ponuđeno 5 miliona dolara za 5 sekundi pojavljivanja u ovom projektu!

Megan bi, navodno, kao povratničku ulogu želela da igra superheroja

  • 4
Megan Markl Megan u seriji "Suits", Printskrin: Youtube

Megan Markl (38) ponuđeno je 5 miliona dolara kako bi se na 5 sekundi pojavila u dramskoj seriji "Suits", u kojoj je igrala lik Rejčel Zejn!

Naime, nemačka kozmetička kuća "Biotulin" ponudila joj je neverovatnu cifru kako bi se Megan u seriji pojavila na 5 sekundi sa njihovim proizvodom, čiji je, inače, zadovoljan korisnik.

Ovo je prvi put da je Megan upitana da se vrati u seriju, ali odgovor još uvek nije stigao. Producent serije Aron Korš (53) rekao je da ne želi da nagovara Megan, s obzirom na to da je započela potpuno novi život.

Ipak, priča se da je Megan i te kako spremna za sastanke i razgovore u Holivudu, a njeni agenti počeli su da razmatraju koja bi uloga bila najbolja za Marklovu.

Megan bi, navodno, želela da igra superheroja, kao povratničku ulogu, a sudeći po interesovanju nekon će joj, verovatno, i ispuniti želju.

Podsetimo, Megan se juče, 5. marta, prvi put pojavila u javnosti, nakon odluke da se ona i njen muž princ Hari odreknu kraljevske titule.

Megan Markl Megan i Hari na dodeli odlikovanja vojnicima, Foto: Tanjug/AP

Megan i Hari u Londonu su prisustvovali dodeli odlikovanja vojnicima za njihove hrabre podvige uprkos povredama ili bolesti.

Otkako su se odrekli titula, slavni par novac više ne dobija iz javnih fondova.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA