Maskirani Biber na setu "Prijatelja" dočekivao fanove, kada su ga prepoznali njihova rekcija je hit

Pevač bio neprepoznatljiv, a na sebi je imao kačket, naočare i lažne brkove

  • 0
Džastin Biber Džastin Biber prerušen na setu serije, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Popularni pevač Džastin Biber (26) odlučio je da isproba svoje glumačke sposobnosti i dobro se zabavi, te se pojavio na setu kultne serije "Prijatelji".

Biber  je bio maskiran u radnika jedne filmske produkcijske kuće i  poželeo dobrodošlicu fanovima koji su došli da se slikaju na setu snimanja njihove omiljene serije.

Džastin je bio neprepoznatljiv, a na sebi imao kačket, naočare, lažne brkove, a njegov zadatak bio je upravo da ih fotografiše.

Pevač je nekim posetiocima poručio da "mogu da razgledaju, ali da budu pažljivi", nameštao im je jastuke na kauču, slikao ih je za uspomenu, pevao sa njima, a nekima se je otkrio svoj identitet.

Snimak Džastina na tajnom zadatku pušten je u emisiji "The Ellen Show" u kojoj je gostovala mlada muzička zvezda.

Ono što je možda i najzanimljivije jeste to da se u publici našao bračni par sa kojima se Džastin našalio i koji su tek u studiju saznali da je njihov domaćin na setu serije "Prijatelji" bio Džastin.

Podsetimo, serija "Prijatelji" će nakon 15 godina dobiti još jedan specijal što su svojim objavama na Instagram nalogu potvrdili svi glumci.

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA