≫ 

Ovi holivudski parovi pronašli su pravu ljubav na snimanju filma i serije

Njihova ljubav je inspiracija

  • 2
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Instagram/BlakeLively

Postoji nekolicina holivudskih parova koji su bili dovoljno srećni da ljubav svog života upoznaju na poslu. Odličan primer su Kurt Rasel i Goldi Hon, jer njihova ljubav stari kao vino. Zajedno 35 godina, savršen su primer srećne i uspešne veze.

Bright side izdvojio je 12 parova koji su se upoznali na snimanju i koji su od tada nerazdvojni.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Rajan i Blejk upoznali su se 2010. godine na snimanju filma „Grin Lantern“. Počeli su da se zabavljaju oktobra 2011. godine, a venčali su se septembra 2012. godine. Mladi bračni par ima tri ćerke, poslednja je rođena 2019. godine i njeno ime nije poznato javnosti.

Fredi Princ Džunior i Sara Mišel Geler

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Ovaj poznati par upoznao se 1997. godine, na snimanju tinejdž horor filma „Znam šta ste radili prošlog leta“. Počeli su da se zabavljaju tek tri godine nakon toga, a venčali su se 2002. godine, u Meksiku. Sara je 2007. godine, u čast njihove petogodišnjice braka promenila prezime u Princ.

Mila Kunis i Ešton Kučer

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Mila i Ešton upoznali su se 1998. godine, na snimanju serije „Vesele sedamdesete“. Ešton je bio u vezi sa glumicom Demi Mur, a Mila je bila u vezi sa Mekolijem Mekalkinom. Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, kada su oboje raskinuli svoje prethodne veze. Mila i Ešton su venčani i imaju dvoje dece.

Eva Mendez i Rajan Gosling

Eva Mendez počela je da se zabavlja sa Rajanom Goslingom 2011. godine, nakon što su zajedno snimili film „Kuća iza borova“. Njihova veza važi za jednu od najstabilnijih u Holivudu. Par ima dve ćerke.

Džinifer Gudvin i Džoš Dalas

Džinefer Gudvin prvi put je upoznala svog životnog partnera na setu serije „ Nekada davno“, 2011. godine. U to vreme, Džoš Dalas bio je u braku sa Larom Pulver, a je Gudvin bila verena sa Džoijem Kernom. Glumci su postali prijatelji i  provodili su više vremena zajedno. Nakon nekog vremena, oboje su postali singl i njihovo prijateljstvo, preraslo je u ljubav. Venčali su se 2014. godine.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs

Danijel i Rejčel bili su prijatelji dugi niz godina, ali ih rad na filmu „Kuća snova“, njihovo prijateljstvo pretvorilo u ljubav. Rejčel je 2018. godine, u 48. godini života, rodila njihovo prvo dete. Ovaj poznati par svoju vezu ljubomorno čuva od očiju javnosti.

Adam Brodi i Lejton Mister

Adam i Lejton upoznali su se 2010. godine,na snimanju filma „The Oranges“. Verili su se nakon tri godine, da bi se venčali 2014. godine. Mladi bračni par ima jednu ćerku.

Penelopa Kruz i Havijer Bardem

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cinema.scent (@cinema.scent) on

Penelopa i Havijer započeli su svoju vezu dok su snimali film „ Ljubav u Barseloni“. Trude se da se kriju od očiju javnosti i ne pričaju o svojoj vezi. Venčali su se 2010. godine i imaju dvoje dece.

Kit Harington i Rouz Lesli

Ovaj popularni par se zaljubio na setu serije „Igre prestola“(2012). Zabavljali su se sve do 2018. godine, kada su se venčali u Škotskoj.

Kurt Rasel i Goldi Hon

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Ovaj holivudski par ima dugu istoriju. Upoznali su se na snimanju filma „Jedan jedini, pravi, porodični bend“ 1968. godine. Počeli su da se zabavljaju tek mnogo godina kasnije, na Dan zaljubljenih 1983. godine, nakon što su se ponovo spojili kako bi snimili film. Pre dve godine proslavili su 35 godina veze.

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Vil je svoju ženu Džejdu upoznao na snimanju serije „Princ sa Bel Era“ 1994. Godine. Ona je bila na audiciji za ulogu njegove devojke, ali je nije dobila. Vil i Džejda postali su prijatelj, a vezu su započeli 1995. godine. Par ima troje dece.

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Ovaj popularni holivudski par je u braku je 31. godinu. Upoznali su se 1988. godine, na snimanju TV filma. Imaju dvoje dece, sina Travisa i ćerku Sosi. Popularni par je 2013. godine, učestvovao u emisiji u kojoj poznate ličnosti pronalaze svoje korene, u kojoj su saznali da rođaci po devetom kolenu.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • the dmc

    11. mart 2020 | 19:10

    gde su eliza taylor i bob marley????

  • Maki

    10. mart 2020 | 15:30

    Tu na snimanju mogu da pronadju svašta a kad nadju mašala onda se zaljube i zive sretno😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA