≫ 

Golišavi Bond: Danijel Krejg (52) pozirao bez majice, žene odlepile za njegovim mišićavim torzom

Britanski glumac ima čime da se pohvali

  • 5
Spectre - 24. ostvarenje iz serijala o Džejmsu Bondu Danijel Krejg kao Džejms Bond Foto: AP/Jonathan Olley/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON

Glumca Danijela Krejga (52) poslednji put gledaćemu u ulozi Džejmsa Bonba u filmu "No Time To Die", čija je premijera zbog korona virusa pomerena za novembar 2020. godine. Holivudski zavodnik je dao intervju za britanski GQ, gde je govorio o tome šta ga je mučilo kada je igrao agenta 007.

- Nikada nisam želeo da uradim još jedan nastavak. Bio sam u fazonu: "Da li je vredno prolaziti kroz ovu celu stvar?". Osećao sam se psihički nisko. Tako da je priča da uradim još jedan film otpala  - pričao je Krejg.

Ono što ga zaista mučilo to jeste to da se pripremao za ulogu Bonda bez ikakvo scenarija, koji je dobio tek kasnije. Zbog toga je Krejg patio i od anksioznosti.

- Patio sam od toga u prošlosti. Bio sam u fazonu: "Ne mogu da se izborim sa ovim" - ističe glumac i navodi da žali što o ovom problemu nije ranije govorio.

On je naveo da planira još jedno dete sa suprugom i koleginicom Rejčel Vajs.

Inače, za potrebe ovog intervjua Danijel Krejg se razgolitio i pokazao kakvo telo ima u šestoj deceniji života.

Britanski glumac pozirao je bez majice, a do izražaja je došao njegov mišićavi torzo.

Pripadnice lepšeg pola bile su očarane, a na zvaničnom Instagramu britanskog GQ-a napisale su da je Krejg "pravi frajer".

Evo i fotografije:

Video: On je najseksepilniji vatrogasac na svetu! Ekskluzivan snimak za sve čitateljke Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA