≫ 

Grudi razuzdane, a svi joj gledaju u stopala i pete: Prve slike Britni, nakon što ju je sin "prodao"

Pevačica je prvi put uhvaćena u javnosti nakon što je njen sin napravio haos objavom na Instagramu

  • 4
Britney Spears, Britni Spirs Britni Spirs sa dečkoms stigla u Santa Barbaru/Foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs (38), koja se poslednjih godinu dana nosi sa teškim životnim okolnostima, uslikana je prvi put nakon što je njen sin napravio opštu pometnju objavom na Instagramu.

Naime, već nekoliko godina se spekuliše o životu Britni Spirs, a najnovije tračeve pokrenuo je upravo 13-godišnji Džejdan Federlajn, sin popularne muzičke zvezde.

- Šta se dešava sa mojom majkom? Ispričaću vam celu priču o njoj kada me zaprati 5.000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britni – objasnio je Džejdan i otkrio da njegova majka ne radi na novim pesmama, kao i da mu je nagovestila kako će "možda prestati da peva".

Osim toga, svog oca Kevina Federlajna je uporedio sa Isusom, istakao da mu se dopada Britnin dečko, kao i da njegov deda, otac Britni Spirs, nije dobar čovek i da može da nestane sa lica zemlje.

Britni je sada, prvi put nakon objave njenog sina, uslikana na nekom javnom mestu.

Fotoreporteri su je uhvatili kada je sa 13 godina mlađim dečkom Semom Ašgarijem stigla u luksuzni rizort u Santa Barbari. U ruci je nosila knjige, telefon i "rezervne" sunčane naočare, a bila je u letnjoj cvetnoj haljinici sa dubokim dekolteom, pa se umalo videlo i malo više.

Britni Spirs Britni Spirs i dekolte iz bližeg ugla/Foto: Profimedia

Na nogama je imala ravne, ortopedske papuče, a primetno je da su joj noge otečene i pete nesređene. Frizura je takođe bila potpuno opuštena, a i Britni je bila raspoložena.

Da li će nekada najpopularnija pop zvezda objavljivati slike sa odmora na kojem će uživati sa dečkom, daleko od problema i ostalih stvari, ostaje da vidimo.

Britni Spirs Britni Spirs i njen 13 godina mlađi dečko/Foto: Profimedia

Video: Tkanine jedva bilo dovoljno da obuzda bujne grudi Kristine Mandarine

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA