Sin Toma Henksa otkriva u kakvom su stanju glumac i njegova žena koji su zaraženi korona virusom

Čet Henks je rekao da se nedavno čuo sa roditeljima, koji su trenutno u izolaciji u Australiji

  • 2
Tom Hanks, Chet Hanks, Tom Henks Tom Henks i sin Čet Henks/Foto: Profimedia

Glumac Tom Henks (63) objavio je pre nekoliko sati da su on i njegova supruga, glumica i pevačica Rita Vilson, oboleli od korona virusa.

Bračni par trenutno se nalazi u karantinu u Australiji, o čemu je javnost obavestio slavni glumac na Tviteru i time ujedno postao prva holivudska zvezda koja je objavila da boluje od korona virusa.

Sin Toma Henksa i Rite Vilson Čet Henks oglasio se video porukom u kojoj navodi da veruje da će sve biti u redu, kao i da se nedavno čuo sa roditeljima.

- Zdravo svima. Da, tačno je, moji roditelji imaju korona virus. Oboje su u Australiji trenutno, jer je moj otac snimao film tamo. Malopre sam se čuo sa njima, oboje su dobro, nisu čak ni toliko bolesni. Nisu zabrinuti, neće putovati, ali će proći kroz potrebnu medicinsku proceduru - objasnio je glumčev sin.

- Ne mislim da je išta što bi trebalo biti toliko zabrinjavajuće, ali cenim svačiju zabrinutost i pozitivne želje. Mislim da će sve biti u redu. Hvala vam, ostanite dobro - poručio je Čet.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA