≫ 

Kardašijanke pronašle jezivo proročanstvo vidovnjakinje od pre 12 godina, a tiče se korona virusa

Kim Kardašijan je objavila Tvit u kom je prikazan deo knjige u kom jedna vidovnjakinja 2008. godine predvidja korona virus

  • 1
Kim Kardashian, prepiska Foto: Profimedia, Instagram/Biet Simkin Glass

Spremite se da se naježite. Američka starleta Kim Kardašijan (39) je objavila isečak iz knjige koju je 2008. godine napisala vidovnjakinja Silvija Braun u kojoj opisuje simptome i prirodu korona virusa koji će napasti svet 2020. godine.

Pre nego što je poznata vidovnjakinja, Silvija Braun - inače preminula 2013. godine - predvidela je bolest koja se širi svetom.

Kim Kardašijan je izbacila skrinšot teorije iz knjige na Tviteru, a poslala joj ga je starija sestra Kortni Kardašijan (40).

- Oko 2020. godine teška bolest nalik upali pluća širise se svetom, napadajući pluća i bronhije, odupirući se svim poznatim tretmanima i lekovima. Ono što će biti još više čudno od same bolesti jeste to što će nestati podjednako brzo kao što je i došla. Napašće još jednom posle deset godina, a zatim će potpuno nestati. - piše u knjizi "End of Days".

Naravno da ovo zvuči veoma slično korona virusu odnosno COVID-19, bolesti koja je izazvala globalnu paniku i postoji mogućnost da ga je Silvija zaista predvidela.

Inače, od korona virusa je već oboleo holivudski glumac Tom Henks (63) i njegova žena Rita Vilson (63), tokom boravka u Australiji zbog potreba snimanja filma.

Tom Henks Tom Henks i Rita Vilson: Foto: Tanjug/AP

U sred panike, slavna starleta Kim ne rizikuje. Ona tvrdi da njena sestra Kloi Kardaşijan kašlje i kada je Kloi poklonila Kiminoj čerki kutiju sa šminkom, Kim je obrisala kutiju vlažnim maramicama i sve to snimila na Instagram stori.

Ona  kaže da će to učiniti svaki put kada joj neko nešto da u ruke.

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bocan

    14. mart 2020 | 05:59

    Ovo nije prvi put da se cia oglasi o svojim akcijama. Pre početka rata na našem tlu, pojavila se trasa zelene transvezale. Posle izvesnog vremena, sve je počelo. Cia prosto nemože da se suzdrži...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA