≫ 

Sin Hjua Hefnera i glumica iz Harija Potera čekaju dete

Kuper Hefner i Skarlet Birn čekaju prvo zajedničko dete

  • 0
Cooper Hefner, Scarlett Byrne Hju i Skarlet Hefner;Foto: Profimedia

Engleska glumica Skarlet Birn (29), koja je u "Hariju Poteru" glumila Pansi Parkinson, pre nekoliko meseci udala se za Kupera Hefnera (28), sina osnivača Plejboja, pokojnog Hju Hefnera.

Ona je sada objavila na svom Instagram profilu da čekaju bebu.

- Kuper i ja smo presrećni što možemo da objavimo da čekamo bebu. Presrećni smo i zahvalni i jedva čekamo da upoznamo najnovijeg malog Hefnera - napisala je na svom Instagramu profilu.

Brojni prijatelji i obožavatelji nizali su čestitke ispod objave.

"Kako mi je drago zbog vas dvoje. Zaslužili ste i sada uživajte u plodu vaše ljubavi", jedan je od mnoštva pozitivnih komentara na fotografiju i objavu.

Kuper je jedno od četvoro dece pokojnog Hefnera. Za oca je počeo da radi dok je još studirao, a postao je CCO (chief creative officer) Plejboja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Scarlett Hefner (@scarletthefner) on

Podsetimo, Kuper je u decembru 2019. saopštio da odlazi preko okeana da se prijavi u "Air Force". On je na svom tviter profilu tada napisao da će od sada služiti svojoj zemlji i svom društvu.

Kuper je odustao od očevog "Plejboja" kako bi započeo sopstveno medijsko carstvo, a sada se pridružio "Air Force-u". Napustio je svoje planove u kojima je želeo da lansira digitalnu platformu za milenijalce, kako bi bio pilot ratnog vazduhoplovstva preko okeana.

Ovaj mladić jedan je od dvojice Hjuovih sinova koje ima sa drugom ženom Kimberli Konard. Kuper je preuzeo "Plejboj" 2016. godine kada je njegovog oca izdalo zdravlje, i vratio je golotinju u ovaj magazin. Međutim, 3 godine kasnije odustao je od "Plejboja".

Video: Italijanski milijarder i plejboj poludeo! Tuku ga po guzi dok vrcka u tangama

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA