≫ 

Pričali su joj da je previše ružna za njega: Sad je devojka Kijanu Rivsa komentarom pobedila hejtere

Kad se saznalo da je u vezi s miljenikom žena, govorili su joj da je prestara za njega, a evo što ona kaže na to

  • 5
Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Aleksandra i Kijanu, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američki glumac Kijanu Rivs (55) je nedavno predstavio svoju devojku Aleksandru Grant (46), a ona ističe da ju je svaka osoba koju poznaje nazvala nakon te vesti i upitala o njenoj vezi.

46-godišnja Aleksandra za britanski "Vogue" je otkrila kako je bila fascinirana reakcijama okoline nakon što je objavljeno da je u vezi s poznatim glumcem.

Kaže da su obožavatelji bili oduševljeni time što Kijanu nije završio u vezi s nekom mnogo mlađom glumicom ili manekenkom.

Otkrila je kako su do nje stigli i komentari da je prestara za njega, uprkos činjenici što je on devet godina stariji od nje.

Čak su neki komentarisali da izgleda starije i od njegove majke, samo zbog toga što Aleksandra ima sedu kosu i "fura" drugačiji stil.

Aleksandra kaže da ju je doslovno nazvala svaka osoba koju poznaje, sa komentarima na njenu vezu sa glumcem.

- Ja sam visoka žena s belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge - našalila se Grant.

Inače, Aleksandra je jednom objasnila zbog čega joj je kosa seda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on

- Ja sam osedela pre vremena, još u ranim 20-ima, jer sam farbala kosu svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam postala intolerantna na toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da postane "plava".Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u kojoj god dobi života. Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima - poručila je ona.

Nedavno su je čak uporedili i sa slavnom glumicom Helen Miren koja ima 74 godine, a Aleksandra se na to samo nasmejala.

S druge strane, Helen je prokomentarisala poređenje.

- To mi veoma laska, zato što se vidi da je Aleksandra veoma draga žena - rekla je Helen smejući se, a iskomentarisala je i Rivsa, koji je već sarađivao sa njenim mužem Tejlorom Hakfordom.

On je najslađa i najljubaznija osoba. Ona je prava srećnica, a sigurna sam i da je on srećan pored nje - dodala je Helen.

Video: Šeron Stoun ponovo na aplikaciji za upoznavanje, a evo šta glumica očekuje od budućeg partnera

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    13. mart 2020 | 12:38

    Ma pustite više ljude da žive svoj život kako hoće. Rivs je izuzetan i normalan čovek što je pokazao i ovim izborom. Imamo valjda svi neka pametnija posla.

  • Neko

    13. mart 2020 | 13:11

    Ali on je voli, sta je problem???

  • Jelena

    13. mart 2020 | 16:28

    Zena je pojam za mnogobrojne starletutke I ribetine koje su,sigurno,pokusavale da ga smuvaju.Sasvim normalna I interesantna zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA