≫ 

Pussycat Dolls htele da pomognu, pa napadnute od ljutih gledalaca: BBC vrhunski odgovorio hejterima

- Šta to Pussycat Dolls imaju obučeno? Pomislio sam da gledam film za odrasle - jedan je od komentara na društvenim mrežama, a neki su njihov nastup nazvali "zastrašujućim"

  • 0
The Pussycat Dolls, PSD The Pussycat Dolls, Printskrin: Youtube/The Pussycat Dolls

Najseksi ženska grupa The Pussycat Dolls ponovo je na udaru javnosti, zbog odabira garderobe tokom humanitarnog nastupa na humanitarnom događaju "Sport Relief".

Događaj za cilj ima to da spoji zabavu i sport u jedno, te da prikupi novac za ljude kojima je neophodan. Međutim, javnost nije mogla da gleda samo dobru nameru devojaka predvođenih Nikol Šerzinger (41), pa su ih ponovo osudili.

- Šta to Pussycat Dolls imaju obučeno? Pomislio sam da gledam film za odrasle - jedan je od komentara na društvenim mrežama, a neki su njihov nastup nazvali "zastrašujućim".

Povodom nastupa 5 lepotica koje čine grupu oglasio se i BBC, na kojem je isti emitovan.

- Radili smo sa grupom kako bismo se uverili da je nastup primeren događaju. Devojke su dobro poznate po svojim plesnim rutinama i odevnim kombinacijama i već na početku programa smo najavili kako će one nastupati. Mi smo smatrali da je primereno i da će zadovoljiti očekivanja većine gledalaca. Međutim, drago nam je da se neki gledaoci ne slažu s tim - rekli su sa BBC-a.

Podsetimo, nedavno su devojke napadnute zbog provokativnih nastupa u emisiji "Saturday Night Takeaway".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA