Karla Bruni ismevala korona virus i kašljala na ljude oko sebe, a sad se javno izvinila

Bivša prva dama je javno ismevala korona virus i kašljala na druge ljude, pa je sada uputila izvinjenje

  • 5
Carla Bruni Karla Bruni; Foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka Karla Bruni (52) i supruga bivšeg predsednika Francuske Nikolasa Sarkozija (65) je zgrozila javnost ponašanjem i izjavama o korona virusu.

Dok njene brojne kolege svojim pratiocima poručuju da budu na oprezu i da se odgovorno ponašaju zbog virusa, Karla je na snimku koji je procurio u javnost rekla da nju to ne brine i još se podsmevala ljudima koji brinu zbog novonastale situacije.

Na video snimku koji je postavljen na Jutjubu se vidi Karla, koja se susreće s predsednikom LVMH modne grupe, Sidnijem Toledanom (68), i govori mu ove reči:

- Naravno da ćemo se poljubiti, nismo glupi. Mi smo stara generacija koja se ne boji ničega. Nismo feministi i sigurno se ne bojimo korona virusa - rekla je Karla Toledanu.

Nakon te izjave, manekenka je odglumila da kašlje i unosila se ljudima u lice.

Ovaj snimak prenela je francuska televizija, nakon čega je javnost počela da kritikuje bivšu Prvu damu, iako je snimak nastao pre nego se situacija pogoršala i korona virus raširio.

Karla se potom oglasila na društvenim mrežama povodom skandala.

- Želim da se izvinim svima koji su videli video i bili šokirani sadržajem. Želim da kažem da ovo ne odražava moja prava osećanja. Ponekad se našalimo pa to ispadne neukusno, iako smo želeli da zabavimo prisutne i napravimo šou - napisala je Karla na društvenim mrežama.

Skandalozni video snimak pogledajte ispod teksta.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    17. mart 2020 | 22:45

    Spada u grupu:’najsmesniji virus na svetu’ i ‘saljite zene u soping u Italiju’. Al se ona bar izvinula.

  • Ja

    17. mart 2020 | 22:02

    Nabeđena da je lepa.

  • Crni

    18. mart 2020 | 00:17

    Nista novo, par prijatelja se sprdalo isto tako , sa pricom znas ti koliko ljudi umre od gripa. Evo cute tri dan, zavukli se u misiju rupu, a mnog je takvih bilo, a sad cute i smrde. ✌🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA