Slavni par donirao milion dolara za gladne i stare koji se bore protiv korona virusa

- Mislim da se svi slažemo. Covid-19 je se*onja - naveo je poznati holivudski glumac

  • 2
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Rajan Rejnolds, Blejk Lajvli Foto: Guliver/Steven Ferdman/Getty Images

Poznati holviduski bračni par Blejk Lajvi i Rajan Rejnolds rešili su da urade jednu humanu stvar. Naime, su odluči da doniraju svotu od milion američkih dolara u borbi protiv korona virusa (COVID-19).

Ovu nameru je obelodanio Rajan Rejnolds na svom Instagram profilu.

- Mislim da se svi slažemo. Covid-19 je se*onja. Ako ste u mogućnosti da pomognete, posetite organizacije "Feeding America" i "Food banks Canada" - napisao je glumac, a onda postavio objavu koja glasi:

- Covid-19 je brutalno uticao na starije osobe i na porodice sa malim primanjima. Blejk i ja doniramo milion američkih dolara, a cifra će biće podeljena između (organizacija) "Feeding America" i "Food banks Canada" - ističe se u objavi, koja se nastavlja:

- Vodite računa o svojim telima i srcima. Ostavite prostor za sreću, pozovite nekog koji je izolovan i kome je potreban razgovor - navodi se u objavi Rajana Rejnoldsa.

Evo i objave.

 
 
 
View this post on Instagram
I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanadaA post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA