≫ 

Slavni pevač slikom u mrežastim čarapama srušio sajt! Ne pamti se ovakva prodaja naslovne strane

Britanski pevač pomera granice muškog modnog sveta

  • 3
Hari Stajls Hari Stajls, Printskrin: Youtube/Harry Styles

U ponedeljak, 16. marta, londonski časopis "Beauty Papers" najavio je da će se na njihovoj naslovnici naći britanski pevač Hari Stajls (26).

Na zavodljivim fotografijama, popularni pevač nosi izazovne modne komade, a na jednoj fotografiji je u mrežastim čarapama i Guči mokasinama, dok je na sledećoj obučen u Guči odelo.

Fanovi, kada su saznali da će zgodni Britanac krasiti naslovnicu magazina "Beauty Papers", pohrlili su na oficijalni sajt kako bi obezbedili svoj primerak. Preveliko interesovanje dovelo je do pada sajta.

Oficijelnu najavu Harijevog angažmana upotpunio je jednominutni video koji je režirao Kasper Vakerhauzen Sejersen.

Hari u videu odgovara na pitanja, koja gledaoci ne čuju. Obučen je u isto plavo Guči odelo koje nosi i na promo fotografijama, koji je upotpunjen sa ružičastom senkom i bronzanim hajlajterom – prenosi People.

Guči je potvrdio da poznati pevač u videu pored odeće nosi i njihovu kozmetiku. Dok su sređivali tehničke probleme koji su se dogodili zbog preopterećenja saobraćaja, "Beauty Papers" je na Tviteru objavio koje su to kozmetičke proizvode koristili, kako bi Harija spremili za fotografisanje.

Poznat po svojoj odvažnoj modi, Stajls često ističe svoj lični stil u svojim muzičkim videima i na nastupima.

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA