Snažne reči žene Toma Henksa nakon što je puštena iz bolnice u kojoj je lečena od korona virusa

Uz snimak koji je objavila, Rita Vilson je imala i snažnu poruku

  • 0
Tom Hanks, Rita Wilson Tom Henks i Rita Vilson/Foto: Tanjug/AP

Holivudska zvezda Tom Henks (63) i njegova supruga, glumica i pevačica Rita Vilson (63), pušteni su iz bolnice nakon spoznaje da su zaraženi korona virusom, ali se i dalje nalaze u karantinu.

Slavni glumac prva je javna ličnost koja je otkrila da je pozitivna na COVID 19, a on i njegova supruga zaraženi su u Australiji, gde je Henks snimao biografski film o Elvisu Prisliju.

Oboje su nakon nekoliko dana pušteni iz bolnice, ali se i dalje nalaze u samoizolaciji.

Budući da su se oglašavali na Instagramu i tokom izolacije u bolnici, gde su obaveštavali fanove o zdravstvenom stanju, Rita se oglasila i nakon dolaska kući.

Pevačica i glumica objavila je video snimak na kojem peva svoju pesmu "Broken Man", a uz to je imala i poruku za sve ljude širom sveta.

- Ljudi nisu savršeni. Moraš ih voleti s manama i vrlinama - napisala je.

 
 
 
View this post on Instagram
Written with Gary Burr. People aren’t perfect. Gotta love them flaws and all.A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Inače, Tom Henks je prvi pušten iz bolnice, a sada i njegova supruga. I dok su boravili u australijskoj bolnici, nisu gubili pozitivan duh, a kroz objave na društvenim mrežama apelovali su na fanove da budu savesni i slušaju savete stručnjaka tokom globalne pandemije kobnog korona virusa.

Video: Švarceneger, magarac i konj u izolaciji

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA