≫ 

Najlepša žena sveta uslikana na plaži, a svi gledaju u njenu ćerkicu (7) koja je preslikana majka!

Slavna bivša manekenka je uslikana sa svojom ćerkom kako šeta po plaži na Kostariki

  • 8
Gisele Bundchen, Tom Brejdi, Tom Brady, Žizel Bundšen Tom Brejdi i Žizel Bundšen; Foto: MiamiPIXX/CPR/BACKGRID/Profimedia

Slavna manekenka Žizel Bundšen (39) je punih 14 godina bila je na 1. mestu najplaćenijih manekenki na svetu, što je njen najveći poslovni uspeh.

Međutim pored poslovnog, Žizel ima još veći uspeh, a to je, kako i sama ističe, skladna porodica. Žizel je sa 7- godišnjom ćerkicom Vivijan provodila kvalitetno vreme na plaži na Kostariki. One su uživale u danu i uslikane su kako se drže za ruke, dok šetaju pored okeana u kupaćim kostimima, sa psom od kog se ne odvajaju.

Porodica Brejdi, uključujući Žizelinog supruga Toma Brejdija (42) i 10-godišnjeg sina Bendžamina, ne izgleda kao da se plaši pandemije korona virusa, ali po svemu sudeći odlučili su da im ovo bude neka vrsta karantina i izolacije od gužve u kojoj inače žive.

Podsetimo, lepa Brazilka je 2006. godine pronašla ljubav svog života, kada je upoznala slavnog sportistu Toma Brejdija sa kojim je ljubav odmah planula.

Par se venčao 2009. godine na Kostariki, gde se sada odmara, a gde su nastale i fotografije koje možete videti u galeriji u nastavku. Ono što svi komentarišu jeste neverovatna sličnost majke i ćerke, pošto je Vivijen, doslovce, "Žizel u manjem pakovanju".

Žizel i Tom imaju dvoje dece - sina Bendžamina (10) i ćerku Vivijan (7), a njihova ljubav važi za jednu od najlepših u svetu slavnih.

- Imamo neverovatan odnos. Srećan sam čovek. Blagosloven sam što imam njenu podršku. Bezuslovno se podržavamo i uvek će tako biti. Srećan sam što sa svojom životnom partnerkom imam tako neverovatan odnos. Mislim da to niko nikad neće uništiti - prokomentarisao je Tom odnos sa Žizel.

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA