≫ 

Rijaliti zvezda otkrila ime poznatog fudbalera koji joj je napravio dete, pa se pokajala!

Melisa je učestvovala u rijalitiju "Ex on the beach"

  • 0
Melis Rivs Melis Rivs, Foto: Instagram/djmelreeves

Rijaliti zvezda Melisa Rivs u drugom je stanju, oca svoje bebe vešto je krila od javnosti sve dok sličajno nije otkrila identitet misterioznog muškarca.

- Melisina i Denijeva baba - napisala je rijaliti zvezda uz fotografiju ultrazvuka i tako otkrila ime misterioznog muškarca.

Britanski mediji ubrzo su otkrili da je otac nerođenog deteta riajliti zvezde osramoćeni fudbaler Premijer lige Deni Simpson, koji je svojevremeno optužen za nasilje nad bivšom partnerkom.

- Ovo je tako zastrašujuće vreme da budete trudni ili uskoro želite da rodite, zbog pandemije korona virusa. Mnogo trudnica je zabrinuto zbog neizvesnosti oko trudnoće i virusa. Milion stvari vam prolazi kroz glavu, na primer da beba nema dovoljno jak imunitet ili da možete da je pipnete i prenesete virus svojoj bebi tokom ili nakon rođenja - napisala je Melisa.

- Ljudi moraju da menjaju svoje planove rođenja... Došlo je prilično ludo vreme da na ovaj svet dođe novorođenče - dodala je rijaliit zvezda na svom Instagram profilu.

Video: Sofija o Lukinoj reakciji na vrele scene: Zar si morala u vešu?

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA