≫ 

Preminula velika srednjoškolska ljubav Dženifer Lopez

Njih dvoje upoznali su se u jednom kvartu u Bronksu, a Dženifer je tada imala jedva 16 godina

  • 0
Dženifer Lopez Printskrin: Youtube/ESPN

Nekadašnja velika ljubav iz srednjoškolskih dana i bivši dečko poznate pevačice Dženifer Lopez, Dejvid Kruz, preminuo je u svojoj 51. godini.

Dejvid je preminuo u subotu, 21. marta, od srčane bolesti, u bolnici "Moint Sinai Vest" na Menhetnu, potvrđeno je za "TMZ".

Dženifer i Dejvid su se voleli i njihova veza trajala je čitavu deceniju, pre nego što su se razišli, sredinom 90-ih godina.

Kruz i slavna pevačica vezu su započeli 1984. godine kada je ona imala 15, a on 16. godina, a vezu su okončali 1995. godine kada je Lopezova počela da osvaja svetsko tržište.

Njih dvoje su se često fotografisali na raznim događajima kojima su prisustvovali.

- On je moj prijatelj i verovatno me poznaje bolje od bilo koga drugog. Imam puno sećanja na Dejvida, jer je devet godina jedan životni vek. Odrasli smo zajedno, a ja sam imala jedva 16 godina kad sam ga upozala. Njegov najbolji prijatelj je bio moj prijatelj, a on kada me je video odmah se zaljubio u mene. Još uvek živi u kvartu u Bronksu, gde smo odrasli, kao i moja baka. Vidim ga kad god odem tamo da je posetim i naletimo jedano na drugo, neko vreme smo bili u kontaktu putem telefonskih poziva - rekla je Dženifer o Dejvidu još 2004. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Diario Día a Día (@diaadiapa) on

Video: Dženifer Lopez grcala u suzama tokom potresnog govora Kobijeve udovice

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA