Napustila je studije zbog glume, majka je 10 godina bila ljuta na nju, a onda joj je kupila kuću

Da su i velike zvezde, ipak, samo ljudi dokazuje i ova izjava popularne glumice kojom je dokazala da se i slavni suočavaju sa istim teškoćama kao i običan svet

  • 0
Oskar 2020 Riz Viterspun, Foto: Tanjug/AP

Glumica Riz Viterspun (44) otvoreno je govorila o majčinstvu i o tome koliko je povezana sa knjigom na kojoj je zasnovana njena nova mini-serija “Little Fires Everywhere”, piše People.

- Tako je teško jasno reći šta majčinstvo znači i u romanu postoji mnogo odlomaka o tome – rekla je Riz (44), pre nego što je predstavila odlomak iz knjige autorke Selest Ng.

- Jedan odlomak bio je o treniranju sebe da živite samo na mirisu jabuke onda kada je sve što želite, da je proždrete, da zabijete svoje zube u nju i konzumirate nju, njene semenke, jezgro i sve ostalo – rekla je glumica.

- To je tako živopisan način da se opiše gubitak vaše dece kada odrastu. Moja ćerka se tada prijavila za koledž, pa me je to pogodilo kao strela kroz srce – nastavlja ona.

Prošle godine se Riz otvorila i o tome sa koliko tuge se suočila kada je njena ćerka Ava Filip, koja sada ima 20 godina, krenula na Univerzitet “Stenford”, koji je i sama glumica nekada pohađala.

- Čudno je kada vaša deca kreću na koledž. Teško je. Nikada nisam mogla ni da zamislim kako je bilo mojoj mami – rekla je glumica u maju u jednoj emisiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
Weekend ski bunnies 🎿A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

- Možda bih ušla u njenu praznu sobu, legla na njen krevet i plakala kada je ona otišla na koledž. Ali, u redu je, vraća se. Očigledno se vraćaju, zar ne? Mislila sam da je nestala – nastavila je.

I njena majka je bila uznemirena kada je Riz napustila “Stenford” kako bi se posvetila glumi, umesto da postane plastični hirurg.

- Bila je ljuta zbog toga, verovatno, 10 godina, a onda sam joj kupila kuću, tako da je prešla preko toga. U nekom trenutku, to se ispostavilo kao bolje za nju – rekla je glumica jednom prilikom.

Viterspunova glumi pored Keri Vošington u seiji koja prati lik kojeg glumi Vošingtonova, Miju, koja se preseli u Ohajo sa svojom ćerkom tinejdžerkom i povezala se sa likom kog tumači Riz i koji se zove Elena. Njen lik u toj seriji je dosta podseća na njenu mamu.

- Bila sam u fazonu: Ja glumim Beti (svoju majku) – rekla je o ulozi.

Riz Viterspun ima ćerku Avu i sina Dikona (16) sa svojim bivšim mužem, Rajanom Filipom i sina Tenesija (7), sa mužem Džimom Totom.

(B. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA