≫ 

Dugo niko nije ovako pobesneo! Manekenka surovo odgovorila potpredsedniku SAD-a zbog izjave o koroni

Potpredsednik SAD-a razbesneo slavnu manekenku, javno mu rekla šta misli o njegovom postupku

  • 6
Chrissy Teigen, Mike Pence, Krisi Tajgen, Majk Pens Krisi nije mogla da ne prokomentariše reči potpredsednika Amerike, Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Bivša američka manekenka Krisi Tajgen (34) pobesnela zbog izjave potpredsednika Amerike Majka Pensa (60) koji je rekao da mu test na korona virus nije bio prijatan.

Supruga muzičara Džona Ledženda (41) i poznata manekenka Krisi Tajgen se poprilično naljutila nakon izjave potpredsednika SAD-a Majka Pensa o njegovom iskustvu testiranja na koronavirus.

Naime, on je nedavno rekao:

- Test je bio brz, ali ide duboko u sinuse i nije baš prijatno. Ovo je verovatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne treba da se testirate - izjavio je i dodao kako je test bio invazivan i da je desetak minuta imao tampone u nosu.

Krisi se na njegov komentar osvrnula na društvenim mrežama i oštro mu odgovorila, govoreći o svom porođaju.

- Vagina mi je bila razderana do anusa dok sam rađala Lunu. Imala sam "vaginanus". Je*** tvoju bol od tampona. Morali su da mi stave kesu za smeće uz krevet kako bi pokupili moju krv dok su me šili, a onda sam morala da piškim s flašom vode kako bi me manje bolelo sledeća tri meseca. Da, tampon, kladim se da je bilo teško - napisala je besna Krisi na Tviteru.

S njom se složila i glumica Sara Tajr (51), koja se takođe prisetila svog porođajnog bola.

- On kuka kako mu je test za koronu bio invazivan. Oprosti, ja sam imala više ruku uguranih u vaginu dok su pokušavali da izvuku dete iz mene, a ti kukaš zbog tampona u nosu, koji bi mogao da spase milione života. J*** se - napisala je Sara.

Video: Panika od korona virusa: Tramp se hitro sklonio od doktorke kada je rekla da je imala groznicu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA