≫ 

Vudi Alen je uveren da sin kog ima s legendarnom glumicom nije njegov

Mia Farou je imala 21 godinu kada se udala za Frenka Sinatru, koji je tada imao 50 godina, a Vudi Alen je u memoarima progovorio o njihovoj vezi

  • 4
Woody Allen Vudi Alen / Foto: Profimedia

Reditelj Vudi Alen (84) je u novim memoarima priznao kako bi njegov sin Ronan Ferou (32) mogao biti dete glumice Mie Farou (75) i preminulog pevača Frenka Sinatre.

- Jednoga dana Mia mi je otkrila da je trudna. Prirodno sam zaključio da je dete moje, ali Mia mi je spomenula da bi to mogao biti i sin Frenka Sinatre. Ja i dalje mislim da je moj, iako nikada zaista neću biti siguran - napisao je Alen.

Reditelj je istakao da je Mia Farou i dalje imala odnose sa Sinatrom, iako se mnogo godina ranije rastala od njega, ali ne može biti siguran jer su živeli odvojeno u tom trenutku.

Knjiga Vudija Alena "Apropos of Nothing" je objavljena u ponedeljak, u kojoj je izneo mnoge detalje iz njegovog privatnog života.

Mia Farou je imala 21 godinu kada se udala za Frenka Sinatru 1966. koji je tada imao 50 godina. Iako su se dve godine kasnije rastali, ostali su dobri prijatelji sve do Sinatrine smrti 1998. godine, a Vudi kaže da Ronan Farou može biti sin poznatog pevača.

2018 Pulitzer Prizes for Public Service - Ronan Farrow Ronan Farou / Foto: Wikipedia/Fuzheado

Vudi Alen se u knjizi priseća mladosti koju je proveo u Njujorku i ljubavne afere s Dajen Kiton (74) i brojnim drugima, a kroz sve je provukao dašak nostalgije.

Ipak, u delu u kom opisuje vezu s Farou ton mu je drugačiji pa se prisetio trenutaka kada su ga optužili da je napastovao ćerku Dilan Farou (34).

O vezi s Mijom je istakao da su bili zajedno jednu celu deceniju i da imaju prelepe uspomene.

Naglasio je i da je glumica zbog svog velikog talenta uspela da prikrije sve svoje mane kada su počeli da se viđaju. Alen je godinama smatrao da je Mia vrlo krhka, sve dok kako on kaže, nije pokazala svoje pravo lice.

Kada ju je prvi put zaprosio, Mia je odbila, a tada je shvatio da ima posla s komplikovanijom osobom od one za koju je smatrao.

Tvrdi i kako je njena porodica bila poznata po "čudnom" ponašanju, a svaki član njene porodice je imao neku svoju manu.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA