Arijana Grande šalje novac fanovima koji su ostali bez posla za vreme korona virusa

Pevačica daje finansijska sredstva fanovima u toku pandemije korona virusa

  • 2
Arijana Grande Arijana Grande; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Arijana Grande (26) pomaže fanovima koji su najviše pogođeni prekidom rada zbog pandemije korona virusa.

Ona je savršeno svesna teške situacije u kojoj se nalaze mnogi njeni fanovi u jeku pandemije i odgovara pozivima istih, tako što im šalje novac kako bi im pomogla u ovim teškim vremenuma.

- Pop zvezda je komunicirala sa njenim fanovima na društvenim mrežama, koji su joj se otvorili o njihovim finansijskim problemima i borbi u ovo teško vreme kao što su gubici poslova, nemogućnost plaćanja računa, itd... - kaže izvor blizak pevačici.

- Saznali smo da je bar u deset slučajeva, a možda više, Arijana svojim fanovima poslala novac kao donaciju - dodaje on.

Ti fanovi su otkrili da su primili uplate koje su bile od 500 do 1.500 dolara i to je nešto što je ona radila potajno poslednjih par dana.

- Fanovi kojima je slala novac su nasumično birani - kaže izvor i dodaje da ih je našla na Tviteru.

Osim toga, ona se fokusira na one koji su stvarno u problemu i koji su izgubili posao.

- Jedan momak je dobio donaciju, nedugo nakon što je rekao da mu fali novac za rentu za april, zato što je ostao bez posla i plate - rekao je izvor.

- To je neverovatno lep i human gest, ali Arijana će uskoro imati previše potencijalnih kandidata za donacije, ako se pogleda novi izveštaj o nezaposlenosti u SAD-u - zaključio je sagovornik.

Procenjuje se da će više od 2,5 miliona Amerikanaca ostati bez posla u toku pandemije korona virusa.

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA