Posle 15 godina otkrivena prljava taktika Anđeline Džoli: Ovako je otela Breda od Dženifer

Konačno je otkriveno na koji način je Anđelina Džoli zavela Breda Pita

  • 11
Anđelina Džoli, Bred Pit

Anđelina Džoli i Bred Pit; Foto: Image Press/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Američka glumica Anđelina Džoli (44) i holivudski šmeker Bred Pit (56) nisu više zajedno, ali njihova ljubavna priča i dalje fascinira i ljudi se nikada neće umoriti od iskopavanja starih priča iz fioka njihovih sećanja.

Andjelinin bivši telohranitelj Mark Behar je nedavno otkrio kakva je bila hemija između ovo dvoje popularnih glumaca dok su snimali film "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine.

Bred je u to vreme još uvek bio oženjen holivudskom miljenicom Dženifer Aniston (51), ali očigledno nije mogao da pobegne od Anđelinine magije i vatre.

Telohranitelj je rekao da je više puta upao u njihove prikolice na setu, dok se njihova vatra tek rasplamsavala, i da ih je zatekao kako se maze i udvaraju jedno drugom.

Drugi očevici sa seta su otkrili da je Anđelina imala posebnu taktiku da zavede Breda.

Ona je jednostavno “zaboravila” da obuče njene gaćice u boji kože za vreme snimanja ljubavne scene, a na kraju se skroz skinula i “ušunjala” u njegov krevet, na šta je Bred Pit odmah pao i zaljubio se.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by brad👨🏻angelina👩🏻 (@ajoliebpitt) on

 

Ostalo je već istorija koju svi znamo.

Bred Pit i Dženifer Aniston su se nakon toga razveli, a Anđelina je zauzela njeno mesto.

U to vreme, postala je obožavana od strane jednih fanova jer je “luckasta” žena, ali u isto vreme je postala i omražena, jer je uništila brak i zvali su je "otimačicom muževa".

Na žalost ova ljubav nije potrajala i rastali su se 2016. godine. Nakon 12 godina veze i šestoro dece, njihova ljubav se ugasila.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA