≫ 

Slomila se najbolja guza interneta: Teško mi je, dve nedelje sam sama u karantinu

- U redu je plakati, u redu je ne biti dobro, niste sami. Boriti se sa negativnim mislima i preplavljenim emocijama je očekivano, pogotovo u ovo vreme - poručila je Džen

  • 8
Džen Selter

Najbolja guza interneta, Džen Selter, u suzama/Foto: Instagram/jenselter

Američka internet zvezda i fitnes model Džen Selter (26), koja je zbog svojih oblina, a ponajviše zadnjice, dobila titulu naj guze sveta, objavila je da se teško nosi sa dvonedeljnim karantinom zbog pandemije korona virusa (COVID 19).

Džen se oglasila na Instagramu fotografijom na kojoj plače i podužom porukom, u kojoj je objasnila kako se oseća i dala pregršt saveta svima koji se u ovim teškim danima osećaju nemoćno i bore se sa negativnim mislima.

- Ovo su tako čudni dani za sve nas. Ima dana kada sam optimistična, a onda dođu dani ili noći kao danas, kada se potpuno slomim razmišljajući o trenutnoj situaciji u svetu i svim radnicima koji rizikuju svoje živote pružajući nam svu moguću pomoć. Takođe, ovo je jedan veoma težak karantin u Njujorku za mene.

- Dajem sve od sebe da motivišem ljude i održim njihov duh snažnim. Ipak, iz prethodnog posta i vaših poruka shvatila sam da se mnogi od vas osećaju isto. Hvala vam najlepše na iskazivanju osećanja, to mi mnogo znači. Zato, ovde sam da vas podsetim da je u redu imati padove, u redu je plakati, u redu je ne biti dobro, niste sami. Boriti se sa negativnim mislima i preplavljenim emocijama je očekivano, pogotovo u ovo vreme. Nisam uopšte mračna osoba, ali sinoć nisam mogla da spavam i stravične misli su me opsedale.

- Ukoliko ste slomljeni, potražite pomoć i recite drugima kako se osećate. Važno je podeliti ta osećanja umesto da ih držite negde duboko u vama i potom da eksplodiraju i da vas, eventualno, potpuno slome. Takođe, preporučujem svakodnevnu komunikaciju sa voljenima, prijateljima i komšijama da vidite kako su, jer mnogi od nas su u istoj poziciji. Ukoliko trebate prijatelja za razgovor, ne ustručavajte se da mi pišete. Trudim se da odgovaram na poruke koliko god mogu. Ostanite kod kuće, perite ruke i čuvajte se - poručila je Džen.

Džen Selter

Foto: Instagram/jenselter

- Zaista mi je teško što sam sama ove dve nedelje u karantinu. Trudim se da ostanem pozitivna i želim da vam se zahvalim što ste tu za mene - poručila je još Džen uz fotografiju koju je objavila na storiju, a na kojoj takođe plače.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Srpski voditelj za TelegrafTV iz pustog Las Vegasa: Srbi su navikli i na gore stvari, proći će i ovo

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA