Rijana u sledećih 10 godina želi da ima četvoro dece i poručuje: Ne treba mi muškarac za to!

Američka pevačica Rijana je u jednom intervjuu otkrila da u skorije vreme želi da se ostvari u ulozi majke

  • 4
Rijana Rijana; Foto: Profimedia

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) kaže da planira da ima troje ili četvoro dece u sledećih deset godina.

Ona u svakom slučaju želi da postane majka, bez obzira da li je sama ili u vezi.

Rijana je u najnovijem intervjuu otvorila dušu pa je otkrila dosta o svom privatnom životu.

Slavna 32-godišnjakinja krasi naslovnicu britanskog izdanja časopisa “Vogue”, a u intervjuu je pričala i o majčinstvu u kom želi da se ostvari u skorije vreme.

Pevačica kaže da planira da ima troje ili četvoro dece, a u svakom slučaju bi želela da postane majka, bez obzira da li je sama ili ima partnera.

Muzičarka i vlasnica linije donjeg veša i kozmetike je u januaru ove godine raskinula sa milijarderom Hasanom Džamilom (31) nakon tri godine veze.

Kaže da činjenica što je trenutno sama neće zaustaviti u nameri da uskoro postane majka i smatra kako je ljubav temelj svakog dobrog roditelja.

- Imam osećaj kao da mi društvo nameće vrednosti poput onih da nije u redu ako dete nema oca u svom životu. Jedina stvar koja je zaista važna jeste sreća i zdrav odnos deteta s roditeljem - kaže Rijana.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Pevačica je bila manje otvorena po pitanju svoje muzike. Iako je nedavno otkrila da intenzivno radi na novoj muzici, nije otkrila kada se tačno može očekivati njena nova muzika.

Smatra da u muzici ne postoje pravila, a ne želi da fanovi očekuju nešto što ona ne može da im pruži u datom trenutku.

- Sada mogu da uradim sve što želim jer sam već sve isprobala kada je u pitanju muzika. Imam hitove, koketirala sam s raznim žanrovima i sada je sve otvoreno - zaključila je Rijana.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaga

    1. april 2020 | 16:32

    Tako je curo, imas brdo love mozes ti to i sama😍😍

  • Suzana

    1. april 2020 | 23:22

    MOJ DUBOKI NAKLON ZBOG DONACIJE U BORBI PROTIV VIRUSA! NIJE BITNO KO KOLIKO NOVCA IMA, VEĆ KO KOLIKO SRCE IMA!!!! ŽIVA BILA KRALJICEEE!!! BOG TI DAO SVE ŠTO POŽELIŠ! 🙏🙏🙏 I NAŠIMA ZAHVALJUJEM OD SRCA... Novaku, Ani, svima... Nebitno je, da li je iz Fondacije ili ne.... Važna je humanost i želja da se pomogne.

  • DARKO 100%

    1. april 2020 | 13:43

    Vidju curo ! izaberes mene neces se pokajati,😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA