Kardašijanka zbog tuče sa sestrom posle 13 godina napušta porodični rijaliti!

Kortni Kardašijan će napraviti pauzu od snimanja rijaliti šoua "Keepin Up With The Kardashians"

  • 4
Kardasijan Printskrin: Youtube/eonline.com

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (40) donela je veliku odluku o snimanju rijaliti šoua nakon njene tuče sa mlađom sestrom Kim Kardašijan (39).

Kortni Kardašijan se otvorila u poslednjoj emisiji o svojoj borbi koju već duže vreme vodi sa svojim sestrama Kim i Kloi (35).

Kortni se u poslednjoj emisiji "Keeping Up With The Kardashians" potukla sa slavnom starletom nakon što je Kim kritikovala njenu radnu etiku.

- Veoma sam razočarana u sebe. Mislim da se moj rad ne poklapa sa onim što je ona rekla – kaže Kortni.

- Nasilje nije odgovor, ali je to bila eskalacija negativne energije koja se taložila godinama i mesecima – dodala je ona.

Međutim, u razgovoru sa prijateljicama Malikom i Kadidžom je otkrila da nije toliko uznemirena zbog Kim, koliko zbog druge sestre Kloi.

Osnivač „Poosh. Com“ brenda je otkrila da je više razočarana što Kloi nije stala na njenu stranu, nego zbog svađe sa Kim.

- Osećam da imaju pik na mene – rekla je uplakana Kortni.

-Više sam ljuta na Kloi nego na Kim, jer ona uvek stane u odbranu svih osim mene, iako je čak ni ne pitam za mišljenje – dodala je.

Prijateljice su je ohrabrile da poradi na komunikaciji sa sestrama i da je ok da uzme pauzu od snimanja ako želi.

- Smatram da ovo više nije moja stvar. Bila sam veoma anksiozna na snimanju ove sezone zato što me više ne čini srećnom. Ne želim da propustim vreme sa svojom decom, to nije vredno toga – priznala je Kortni.

Bez obzira na probleme koje ima sa Kim u poslednje vreme, ona je rekla da će ići sa sestrom u Jermeniju, a onda je otišla kod Kim da se izvini.

- Razumem kroz šta prolazi. Izvinila se i objasnila da je ekstemno nesreća trenutno. Imala je nervni slom, pa smo odlučile da dramu pomerimo na stranu i da imamo istorijski put u Jermeniju – rekla je Kim Kardašijan.

One su u Jermeniji upoznale predsednika Jermenije Armena Sarkisana (66), pa je Kortni bila veoma zahvalna što je krenula na ovaj bitan put.

Da li će zaista uzeti pauzu od snimanja videćemo u narednim emisijama.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    3. april 2020 | 15:37

    Jos i kardasijan da pratimo sad... Dajte ljudi, uozbiljite se.

  • Raša

    3. april 2020 | 15:36

    Ovo tuča? Ma idi begaj. Neka pogledaju oni 'zadrugu' i 'parove' da vide šta je tuča i bogat rečnik.😁

  • Aca

    3. april 2020 | 16:04

    Koji mozak ovo gleda???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA