Dženifer Aniston se uključila u video poziv i iznenadila medicinsku sestru zaraženu korona virusom

Džimi Kimel uključio je Dženifer u razgovor, a medicinska sestra njie mogla da sakrije oduševljenje i širok osmeh

  • 0
Dežnifer Aniston, Kimbal Fairbenks Dežnifer Aniston, Kimbal Fairbenks, Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Voditelj Džimi Kimel pomogao je Džennifer Aniston da iznenadi mladu medicinsku sestru Kimbal Fairbekns koja je zaražena korona virusom.

Kimbal se nalazi u karantinu odvojena od  svojih prijatelja, porodice i ćerke od četiri godine, ali i druge naslednice koja ima samo 18 meseci.

Džimi je razgovarao sa medicinskom sestrom, a onda joj je rekao da želi da je razveseli i da je upozna sa Dženifer Aniston. Glumica se uključila u razgovor i zahvalila se Kimbal na svemu što su medicinski radnici uradili za ljude tokom epidemije korona virusa.

- Samo moram da kažem da Bog blagoslovi vas i sve vas koji radite ono što radite. Ne znam čak ni kako da izrazim zahvalnost na svemu tome što radite i rizikujete svoje zdravlje. Vi ste fenomenalni, fenomenalni! - rekla je glumica i upitala medicinsku sestru kako se oseća.

Danas se osećam bolje. Probudila sam se i danas sam odlučila da više neću biti bolesna. Tako da se osećam bolje - rekla je Kimbal.

Medicinska sestra trenutno naručuje hranu, te su joj Džimi i Dženifer dali poklon vaučer za naručivanje hrane u iznosu od 10.000 funti.

Kimbel je istakla da je imala simptome kao da ju je "udario kamion", a da je sada sve pod kontrolom. Ona je rekla da bi rebalo da se 8. aprila vrati na posao i da će tada moći ponovo da vidi i zagrli svoje dve ćerke.

Razgovor Džimija Kimela i Dženifer Aniston (na 03:10 ) sa medicinskom sestrom zaraženom korona vrusom pogledajte u videu u nastavku:

Video: U četiri zida sa Draganom Mićalović: Izolaciju koristim da radim na sebi

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA