≫ 

Gvinet Paltrou preporučila najbolje igračke za odrasle za korišćenje tokom karantina

Glumica je dala savet kako da "začinite" ljubavni život u vreme izolacije

  • 8
Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou, Foto: Printskrin/youtube/ Wonderful Actors

Glumica Gvinet Paltrou odlučila je da podeli iskustvo sa svojim fanovima i posavetuje ih o najboljim sekusalnim igračkama koje mogu da koriste dok su u izolaciji zbog epidemije korona virusa.

Gvinet je nedavno snimila video sa suprugom Bredom i savetnikom za intimne odnose u kojem se požalila da su ona i njen muž seksualno frustrirani zbog novonastale situacije izazvane epidemijom korna vrusa.

Upravo iz tog razloga, Gvinet je ovog vikenda odlučila da na jednom sajtu podeli svoje iskustvo i fanovima preporuči "igračke za odrasle" kojima mogu da zadovolje sebe i svoje partnere, kao i da se zabave.

Ona je u članku pod naslovom "Najbolji vibratori za solo zadovoljstvo i partnersku igru" navela je broj vibratora u kojima korisnici mogu da uživaju sami ili sa partnerom.

Gvinet je  takođe preporučila i najbolje vibratore za početnike, a sajt putem kog se obraćala već je poznat po savetovanju žena o seksu.

Sve ovo glumica je snimila nakon razgovora sa savetnikom za sekusalne odnose čiju pomoć je potražila kakao je ona rekla, jer su ona i njen muž zapali u sekuslanu krizu tokom konstantnog boravka u kući.

Video: Udala se Gvinet Paltrou, ali ne živi sa svojim dragim

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    6. april 2020 | 09:36

    Ova je totalno poludela u poslednje vreme. Prvo je napravila svecu sa mirisom vagine, a sad deli i savete. Valjda ima kompleks sto nikad nije vazila za sex bombu glumicu, nego je bila samo normalna glumica... svasta!

  • 🐕🐕

    6. april 2020 | 08:54

    Vrlo poucan i vazan tekst u ovome vremenu

  • Boža zemunac

    6. april 2020 | 10:55

    Žena je bolesna. A njena bolest se zove, otvori prozor- zatvori prozor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA