≫ 

"Nikad u životu nisam više plakala i..." Pink o borbi sa koronom kojom je zaražen i njen sin (3)

U izjavi američke pevačice jasno se vidi kroz koliku muku je prošla, zajedno sa svojim naslednikom

  • 0
Pink sa sinom Foto: Intsgram/pink

Američka pevačica i tekstopisac Pink (40) otkriva da se njen sin oseća bolje nakon što mu je dijagnostikovan korona virus, ali priznaje da je plakala i da se molila noćima dok su se oboje borili sa virusom.

Pevačica Pink je u petak otkrila da su ona i njen 3-godišnji sin Džejmison pozitivni na Covid -19, nakon što su se testirali, jer su imali simptome virusa.

Tokom Instagram Lajva u kom je govorila u subotu, 40-godišnja pevačica je otkrila da iako se njen sin i ona sada “osećaju bolje” nego pre nekoliko dana, da se još uvek nisu oporavili u potpunosti.

- Nadam se da smo se izlečili, ali ovo je rolerkoster. Taman kad pomisliš da ti je bolje, nešto novo se desi – objasnila je pevačica.

Pink je istakla da iako su i ona i sin zaraženi, sin je imao dosta teže simptome.

- Oboje smo imali simptome poslednje tri nedelje, ali i nakon toliko vremena on i dalje ima veoma visoku temperaturu. To je bio rolerkoster po oboje – rekla je ona.

Pink Printskrin: Intsgram/pink

- Ceo život imam astmu, ali ovo me je veoma uplašilo, neću da lazem. Vlada nas je upozoravala da je virus opasan za starije od 65, ali očigledno se i mlađi mogu zaraziti - dodala je ona.

- Živimo na selu i mislila sam da je ovde najopasnija stvar što može da nas napadne jeste polen ili planinski lav, ali Džejmison je bio veoma bolestan i to je zastrašujuće. Ovo je bio prvi put u poslednjih 30 godina da sam bila veoma uplašena. Bilo je mnogo neprospavanih noći i nikada više nisam plakala niti se molila – rekla je Pink.

- Smešno je što su nam u jednom trenutku “obećali” da će naša deca biti dobro, ali očigledno je da niko nije bezbedan u ovoj situaciji – dodala je pevačica.

Naglasila je da njen muž Keri Hart (44) i njihova 8-godišnja ćerka Vilov nisu oboleli i da su totalno dobro.

Ona je otkrila da se ponovo testirala i da više nema virus.

- Ova bolest je stvarna i veoma ozbiljna, čuvajte se! – zaključila je pevačica.

Video: Đorđe David opisao kako izgledaju njegovi dani u bolnici

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA