≫ 

Brus Vilis obrijao ćerki glavu za vreme karantina

Rumer Vilis je prepustila frizuru u ruke svom ocu, što po mišljenju mnogih nije bila mudra odluka

  • 1

Nakon što je ceo svet video fotografije druženja u izolaciji holivudskog glumca Brusa Vilisa (68) i njegove bivše supruge, takođe glumice Demi Mur (57), porodica je objavila nove detalje svoje svakodnevice i pokazala kako krate vreme.

Njihove zanimacije su postale poprilično iznenađujuće, s obzirom da su prvo izbacili kako provode vreme u istim pidžamama, a sada su još više šokirali javnost time što je Brus obrijao kosu svojoj najstarijoj ćerki.

Naime, 68-godišnji Brus je u ruke uzeo mašinicu za šišanje i bez puno razmišljanja svojoj 31-godišnjoj ćerki Rumer skratio kosu na dužinu od tek nekoliko milimetara.

Video je snimio dečko njegove druge ćerke Talulah, Dilon Bus.

- Postajem ozbiljna kad mi briju glavu – komentarisala je uz objavljeni video.

Sestra joj je poručila da izgleda predivno i da liči na Ivanu Orleansku.

Nakon drastične promene imidža i objavljivanja videa na društvenim mrežama javili su se brojni obožavatelji koji su je uporedili s majkom Demi, tačnije njenom ulogom u filmu reditelja Ridlija Skota "G.I. Jane" iz 1997. godine, u kom je snimila legendarnu scenu brijanja glave.

Sudeći prema objavama, čini se da se porodica Vilis dobro zabavlja u izolaciji, čak i Brus i Demi koji su nakon 13-godišnjeg braka postali najbolji prijatelji i koji su se nedavno fotografisali zajedno nakon skoro dve decenije od razvoda.

Dok Brus provodi vreme s bivšom suprugom i odraslim ćerkama nije poznato gde se nalazi njegova trenutna supruga Ema Heming s kojom takođe ima dve ćerke.

Pogledajte u video snimku na početku teksta kako je izgledalo šišanje.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA