≫ 

U vreme najveće slave telohranitelji su joj čuvali donji veš, a čak i u 50. radi seksi snimanja

Klaudija Šifer se prisetila svoje najveće slave devedesetih godina

  • 5
Claudia Schiffer, Klaudija Šifer Klaudija Šifer; Foto: Profimedia/Zeppelinphoto

Najpoznatija nemačka manekenka Klaudija Šifer (49) se proslavila početkom devedesetih godina kada ju je agent za manekenke video u noćnom klubu u Dizeldorfu.

Iako ove godine puni 50 godina, Klaudija je odradila seksi fotošuting i pokazala da se jako malo promenila otkako je postala slavna.

Od trenutka kada ju je uočio agent za modele Klaudija je radila za najpoznatije modne brendove širom sveta, a najviše u Parizu i Njujorku.

Kaže da joj je bilo teško da se navikne se na toliku slavu, jer je pre toga bila "obična" devojka.

- Bilo je ludo, osećala sam se kao rok zvezda. Nisam mogla da dođem do auta ako mi telohranitelji ne raščiste put. Ljudi su sekli rupe u šatorima u kojima su bile modne revije i pokušali da nas uslikaju - prisetila se Klaudija.

Drago joj je zbog svih komplimenata koje je dobijala godinama, a koji ni danas ne izostaju, ali ističe da želi da se udalji od te faze života.

- Treba nastaviti dalje. Ne moraš ceo život biti nazivana lepoticom. Vreme je za mlađe generacije i to treba prihvatiti bez ljubomore. Ne postoji tableta koja će te pomladiti za 20 godina - objasnila je manekenka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Ona je dodala da je već godinama u fazi života kada joj je porodica najbitnija. Dodaje kako je bilo teških momenata u manekenstvu, jer su modni giganti iskorišćavali svoju moć.

- Videla sam neke stvari i nisu bile lepe. Ne govorim o seksualnom iskorišćavanju, već samo o zlostavljanju i vežbanju moći, koje stvarno nije bilo nužno - ispričala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

U danima najveće slave Klaudija je morala da ima telohranitelje koji su čuvali njenu odeću, a posebno gaćice i grudnjake. Dok je manekenka šetala modnim pistama, često su joj krali donji veš.

Klaudija je od 2002. godine u braku s filmskim producentom Metjuom Vaughnom (49) i imaju ćerke Klementinu Popi (15) i Kosimu Violet (9), i sina Kaspara (17).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA